18.12.12

Δεν έφερε κάτι νέο η έρευνα του Reuters


Short stories18.12.2012

Υπηρεσία “αδιάφθορων” στην ΕΡΤ σχεδιάζει ο Ν. Σίμος. Αυτό  το εσωτερικό σώμα ελεγκτών που θα διερευνά από τα οικονομικά στοιχεία της εταιρείας ως και τις παραγωγές. Σύμφωνα με πληροφορίες  στην υπηρεσία αυτή θα συμμετέχουν πρόσωπα της ΕΡΤ με εμπειρία στους ελέγχους.  Στόχος τους είναι να ελέγξουν τις πρόσφατες συμφωνίες και συμβάσεις επί του προγράμματος, οι οποίες προς το παρόν επιστρέφονται πίσω” από το Νίκο Σίμο, στους γενικούς διευθυντές και στην επιτροπή κοστολογίου για επαναξιολόγηση.  



**Χωρίς μεγάλες αποκαλύψεις για την κατάσταση των ΜΜΕ στην Ελλάδα, το πρώτο μέρος της έρευνας του  Reuters για τη διαπλοκή των συμφερόντων. Αναμένεται το δεύτερο για τις ιδιωτικοποιήσεις και τα δημόσια έργα.

**Αναστολή των κινητοποιήσεων της ΠΟΣΠΕΡΤ στην ΕΡΤ. Ύστερα από δέσμευση του υφυπουργού, Σ.Κεδίκογλου πως θα « δρομολογηθούν δίκαιες λύσεις για τα ζητήματα των συμβασιούχων ορισμένου χρόνου, του μισθολογίου και των εκτός έδρας”, η ΠΟΣΠΕΡΤ αποσύρει την απεργία.

** “Απολογία» για τη διαφήμιση της WIND. Το σποτ για το δολοφόνο με το ηλεκτρικό πριόνι προκάλεσε τη διαμαρτυρία των τηλεθεατών και το ΕΣΡ καλεί σήμερα τους σταθμούς , Mega, Star και Σκάι για την προβολή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: