19.12.12

Πρώτα στη nova και μετά στον ΟΤΕ TV


Short stories 19.12.2012

Με ταινίες της Walt Disney  εμπλουτίζεται το πρόγραμμα
των καναλιών του OTE TV, OTE Cinema 1HD και OTE Cinema 2.
Πρόκειται για ταινίες της Disney, παραγωγές των Marvel Studios, βραβευμένες ταινίες κινουμένων σχεδίων από την Disney/Pixar, καθώς επίσης blockbusters των Touchstone Pictures και DreamWorks Studios.  Σημειώνεται πως η nova διατηρεί ποκλειστικότητα πρώτης προβολής των ταινιών αυτών. Οι θεατές δηλαδή θα βλέπουν τα φιλμ αυτά πρώτα στον κινηματογράφο, μετά στο  DVD, στη συνέχεια στη nova, και πριν τα ελεύθερα κανάλια, στον OTE TV.



**Σκληραίνει η κόντρα στην ΕΡΤ μεταξύ  κυβέρνησης και ΕΣΗΕΑ.  Η συνάντηση που είχε αντικείμενο τη λήξη των συμβάσεων ορισμένου χρόνου μεταξύ ΕΣΗΕΑ και Σ. Κεδίκογλου δεν έγινε και η ΕΣΗΕΑ καλεί σήμερα σε γενική συνέλευση στην ΕΡΤ (12.00) και σε στάσεις εργασίας (12.00-16.00).


**Σε απολύσεις και στο “Ριζοσπάστη” προχωράει το ΚΚΕ ως το τέλος του χρόνου, έχοντας πριν από μισό χρόνο αποφασίσει να οδηγήσει την Τυποεκδοτική στο άρθρο 99 και σε (προσωρινό;) κλείσιμο την τηλεόραση του 902 TV

**Πρόστιμα ύψους 620.000 ευρώ και 100.000 ευρώ στους τηλεοπτικούς σταθμούς ΑΝΤ1 και ALPHA αντίστοιχα επέβαλε το ΕΣΡ, για παράνομη προβολή τηλεπαιχνιδιών χωρίς την άδεια από την αρμόδια Επιτροπή Ελέγχου Παιγνίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: