20.12.12

Οι ποιητές στο Mega...


Short stories 20.12.2012

Με λόγια ποιητών «κλείνουν» τη χρονιά, φέτος, οι «Πρωταγωνιστές» απόψε (23.30) στο MEGA.  Ο Σταύρος Θεοδωράκης συνομιλεί με την Κατερίνα Αγγελάκη - Ρουκ, τον Μιχάλη Γκανά και μας θυμίζει δυο παλαιότερες συναντήσεις του, στην Αθήνα με τον Τίτο Πατρίκιο και στην Θεσσαλονίκη με τον Ντίνο Χριστιανόπουλο. Στους «Πρωταγωνιστές» μιλούν επίσης οκτώ νέοι σε ηλικία ποιητές, όπως ο Δημήτρης Αθηνάκης, η Εσμεράλδα Γκέκα, η Άννα Γρίβα, ο Αλέξανδρος Δαμουλιάνος, κ.α.  **Συνεργασία με το ξενοδοχείο  Holiday Inn, ανακοίνωσε η Forthnet .Οι ένοικοι του ξενοδοχείου θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες ιδιωτικής θέασης της Nova με Cinema, Αθλητικά, Ντοκιμαντέρ, Ψυχαγωγία, Ειδησεογραφία και Μουσική.

** ΠΟΣΠΕΡΤ και Σίμος Κεδίκογλου, συμφώνησαν χθες  πως πρέπει να δώσουν λύσεις στα κρίσιμα ζητήματα της ΕΡΤ όπως η τύχη  των συμβασιούχων  και η ενιαία αντιμετώπιση μισθολογικά για όλους ανεξαιρέτως τους εργαζόμενους στην ΕΡΤ.


**Ένα ντοκιμαντέρ κατά της ιδιωτικοποίησης του ελληνικού σιδηροδρόμου, σε συνεργασία με την Infowar Productions, δημιουργό των ντοκιμαντέρ Debtocracy και Catastroika, ετοίμασε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών.  Το ντοκιμαντέρ είναι διαθέσιμο ολόκληρο αλλά και σε υπο-ενότητες για δωρεάν αναμετάδοση από τηλεοτπικούς σταθμούς και άλλα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης στο  info-war.gr 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: