8.12.12

Ξανά ΥΕΝΕΔ η ΕΡΤ; "Όχι ευχαριστώ!


Short stories08.12.2012

Εντυπωσιακή είναι η πορεία της προσφοράς της Forthnet για internet –τηλέφωνο και τηλεόραση προς 29,90 ευρώ. Η ανταπόκριση του κοινού ήταν τόσο μεγάλη, αναφέρουν οι πληροφορίες που εξαντλήθηκαν τα αποθέματα που είχε η εταιρεία και προχωράει σε νέες παραγγελίες από το Νέο Έτος. Η μάχη για τους συνδρομητές και κατ΄ επέκταση είναι μεγάλη μεταξύ της  Forthnet και του ΟΤΕ και όπως φαίνεται θα συνεχιστεί.



**Την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου είναι προγραμματισμένη η γενική συνέλευση του πρακτορείου διανομής Τύπου Ευρώπη. Μεταξύ άλλων θα συζητηθούν η αξιολόγηση και η θέση της εταιρείας υπό τις παρούσες συνθήκες.

**Ο Κοσμάς Σφαέλος, πρώην διευθυντής ειδήσεων του (κλειστού) Alter ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει την εφημερίδα «Κόκκινη γραμμή» με στόχο να εκφράσει το λαϊκό κόσμο που θέλει να ψηφίσει το ΣΥΡΙΖΑ.

**Πυκνώνουν οι διαμαρτυρίες για στενό συνεργάτη του  πρωθυπουργού και την άποψη που έχει για το ρόλο της ΕΡΤ. Και εντός της κυβέρνησης και εντός της ΕΡΤ η ιδέα της επιστροφής σε μια νέα «ΥΕΝΕΔ» προκαλεί αποστροφή...

Δεν υπάρχουν σχόλια: