5.12.12

Τουλάχιστον θα έχουμε ταινίες...


Short stories05.12.2012


Από  τις 15 Δεκεμβρίου έως  και τις 6 Ιανουαρίου, το Nova Christmas, σας φέρνει 3 ταινίες κάθε βράδυ στο πνεύμα των εορτών, Καθημερινά, το πρόγραμμα ξεκινάει από τις 20:00 με αγαπημένες κλασσικές ταινίες, γιορτινά μιούζικαλ και κωμωδίες. Στις 22:15 τη σκυτάλη παίρνουν οι καλύτερες παιδικές ταινίες της χρονιάς και τα μεσάνυχτα ακολουθούν χριστουγεννιάτικες ταινίες, μεγάλες κωμωδίες και απολαυστικές περιπέτειες, κλείνουν «γλυκά» το πρόγραμμα της ημέρας. «Κάτι Τρέχει με τη Μαίρη», «Όχι Μόνο Φίλοι», «Johnny English: Η Επιστροφή», «Pretty Woman», «Αλλάζουμε;» εξασφαλίζουν ένα ευχάριστο, εορταστικό βράδυ!


**Πρόστιμο ύψους 100.000 ευρώ επέβαλλε στον  Alpha  το ΕΣΡ για την προβολή του τηλεπαιχνιδιού «Late Fun¨, το οποίο προβάλλεται σύμφωνα με την Αρχήχωρίς άδεια από την Επιτροπή Ελέγχου τυχερών Παιχνιδιών,

**Την καμπάνια της  WIND  για το  σποτ με το σχιζοφρενή με το πριόνι ελέγχει το ΕΣΡ, μετά από καταγγελίες τηλεθεατών. Η διαφήμιση παραπέμπει σε ταινία θρίλερ και το ΕΣΡ ελέγχει αν μπορεί να δημιουργήσει φόβο στους ανηλίκους.

**Tην επόμενη Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου  στις 03.00 το πρωί  θα διακοπεί η αναλογική μετάδοση της ΝΕΤ, της ΕΤ1 και της ΕΤ3 από το Κέντρο Εκπομπής Χορτιάτη. Η αλλαγή αφορά στους τηλεθεατές των νομών Θεσσαλονίκης, Πέλλας, Κιλκίς, Πιερίας καιΗμαθίας, καθώς και μέρους του νομού Χαλκιδικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: