25.12.12

Άντε και ...ΥΕΝΕΔ


Short stories 25-26.12.2012

Επιστροφή στο παρελθόν για την ΕΡΤ. Η διοίκηση της εταιρείας αποφάσισε να καταργήσει το όνομα ΝΕΤ FM και να επιστρέψει στο πολύ παλαιό  και βαρύ Πρώτο Πρόγραμμα για τον ενημερωτικό σταθμό της ΕΡΑ. Σε ΝΕΤ FM είχε μετονομάσει το σταθμό ο παλαιός πρόεδρος- διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ, Πάνος Παναγιώτου, θέλοντας  να επαναπροσδιορίσει την ταυτότητα του σταθμού ως ενημερωτικού,  δίπλα στην τότε ΝΕΤ που δημιούργησε.  Οι σκέψεις για μετονομασία της ΕΤ1, σε ΥΕΝΕΔ δεν είναι μακριά από την τρικομματική κυβέρνηση...**Την αρχή την έκανε ο Σκάι. Σε πείσμα της γραμμής υποστήριξης του Μνημονίου, ξεκίνησε την κοινωνική δράση συγκεντρώνοντας τρόφιμα, κουβέρτες, φάρμακα και εσχάτως και παιχνίδια για όσους δεν έχουν σε συνεργασία με την Εκκλησία, τις ένοπλες δυνάμεις, αλλά και οργανώσεις για τα παιδιά.

**Στο ίδιο πεδίο ακολούθησε και το Mega διοργανώνοντας προχθες την πρώτη του κινητοποίηση συγκέντρωσης είδη πρώτης ανάγκης για τον Κόμβο Αλληλοβοήθειας του Δήμου Αθηναίων.  Ο Βήμα FM έκανε bazaar με τα βιβλία των «Νέων» και του «Βήματος» δίνοντας τα έσοδά του στο Κέντρο Υποδοχής Αστέγων του Δήμου Αθηναίων

**Οι πρωτοβουλίες αυτές γεμίζουν τα ράφια των κοινωνικών παντοπωλείων και των οργανώσεων. Σε κάθε περίπτωση υπάρχει το ζήτημα του ελέγχου των φορέων των οργανώσεων που λαμβάνουν τη βοήθεια. Διότι μπορεί και πάλι να προκύψει κανένας Μητροπολίτης που θέλει να κάνει ...κέιτερινγκ με τα φαγητά των φτωχών!

Δεν υπάρχουν σχόλια: