21.12.12

Το ελληνικό πρόγραμμα "καίει"


Short stories21.10.2012

**Παραμένουν αναπάντητα τα ερωτήματα γιατί επί 5 χρόνια η ΕΡΤ δεν προχωράει στην ανάθεση ελληνικών προγραμμάτων μυθοπλασίας. Επί ΝΔ τη θέση των σειρών σταδιακά κατέλαβαν το ελληνικό πρωτάθλημα, το  Champions League και οι ταινίες της  Disney, με τελευταία ελληνική παραγωγή μυθοπλασίας ήταν ο «Καρυωτάκης» επί Χ. Παναγόπουλου. Στη συνέχεια, ούτε ο Γ. Γαμπρίτσος, ούτε  ο  Λ. Ταγματάρχης κατάφεραν να προχωρήσουν σε ελληνικές παραγωγές. Η σημερινή  διοίκηση του Ν. Σίμου απλώς  αγόρασε ποιοτικό ευρωπαϊκό πρόγραμμα, το οποίο και το λογόκρινε.



**Αγωνία στο Mega, αλλά και στις εταιρείες παραγωγής για την εκταμίευση του δανείου των 10 εκατ. ευρώ. Φαίνεται πως λύθηκαν κάποια εμπόδια της τελευταίας στιγμής, και πως πριν το τέλος του έτους θα φτάσουν τα χρήματα στην τράπεζα.

**Σήμερα στο ΔΣ της ΕΡΤ, αν πραγματοποιηθεί, αναμένεται να συζητηθεί το ζήτημα της αντικατάστασης του Κώστα Σπυρόπουλου στη γενική διεύθυνση τηλεόρασης. Είναι πιθανόν να δημιουργηθεί μια ομάδα στελεχών στο πρόγραμμα, υπό το Τζόνι Καλημέρη.

**Η εισηγμένη εταιρεία έκλεισε ο Πέτρος Κωστόπουλος επέστρεψε με ηλεκτρονικό περιοδικό στο Internet. Μετά το λουκέτο στην ΙΜΑΚΟ που δημιούργησε νέους ανέργους στα ΜΜΕ, ο εκδότης  δημιούργησε το ψηφιακό περιοδικό «Cool».

Δεν υπάρχουν σχόλια: