28.12.12

Στα περίπτερα στις 10 Ιανουαρίου η "Ελευθεροτυπία"



 Short stories28.12.2012
Από τις 2 Ιανουαρίου 2013  ξαναπιάνουν δουλειά οι εργαζόμενοι στη Χ. Κ. Τεγόπουλος. Στόχος να επανακυκλοφορήσει η «Ελευθεροτυπία» την Πέμπτη 10 Ιανουαρίου ως ημερήσιο φύλλο, ταυτόχρονα με την ηλεκτρονική έκδοση και την «Κυριακάτικη». Ως επιπλέον «πονοκέφαλος» στη διοίκηση και την ιδιοκτησία της εταιρείας ήρθε το εξώδικο που  απέστειλε ο Θεοχάρης Φιλιππόπουλος διεκδικώντας τον τίτλο «Ελευθεροτυπία»,  υποστηρίζοντας πως πρέπει να επιστραφεί στην οικογένεια του και  σε ένα ακόμη πρόσωπο...


**Συνεργασία της ΚΑΕ Ολυμπιακός, της   Google και του
YouTube. H  ΚΑΕ Ολυμπιακός θα αποτελέσει έναν από τους
Premium Partners του YouTube ενώ ήδη έχει ξεκινήσει την λειτουργία του το επίσημο κανάλι του Ολυμπιακού στο YouTube – olympiacosbcgr.

**Αγώνας δρόμου στο Mega για την εκταμίευση του δανείου των 10 εκατ. ευρώ. Το δάνειο εγκρίθηκε και στο ταμείο του τηλεοπτικού σταθμού θα φτάσουν περίπου 8,5 εκατ, ευρώ τα οποία θα δοθούν σε εταιρείες παραγωγής και άλλου για να ...επιστρέψουν στις τράπεζες.

**Στο γερμανικό κοινοβούλιο έφτασε το αποκαλυπτικό βίντεο με τις δηλώσεις στελέχους της ΕΛΑΣ για τη διείσδυση της Χρυσής Αυγής στην Ελληνική αστυνομία. Το ρεπορτάζ ετοίμασε η δημοσιογραφική ομάδα του Infowar και μεταδόθηκε από την ιστοσελίδα του  Guardian.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: