28.11.12

TV, τηλέφωνο και Internet με 29,90 ευρώ





Χριστουγεννιάτικη προσφορά από τη Nova. Προσφέρει τηλέφωνο, γρήγορο internet και κανάλια από τη  nova με συνδρομή 29,90 ευρώ το μήνα, για πάντα. Στο πακέτο περιλαμβάνεται αθλητικό πρόγραμμα του Novasports 1κάθε αγωνιστικής της Superleague,  βραβευμένες ξένες σειρές, τα καλύτερα ντοκιμαντέρ, παιδικά πρόγραμμα, κανάλια μόδας, όλα τα μεγάλα ελληνικά κανάλια ελεύθερης λήψης απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις και γρήγορο internet έως 24Mbps από τη Forthnet.
Ειδικά στο πακέτο το novasport1 προβλέπονται όλα τα derby & 4 από τους 8 αγώνες κάθε αγωνιστικής της Superleague ΟΠΑΠ, επιλεγμένους αγώνες από την Premier League, αναμετρήσεις από UEFA Champions League & UEFA Europa League και μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις από όλα τα sport), και ακόμη το Novasports Highlights, το Eurosport, το Eurosport2 και το Motors TV.

2 σχόλια:

Zegas είπε...

Γενικά όταν ακούω προσφορά είμαι πολύ επιφυλακτικός αλλά η συγκεκριμένη τα σπάει σε σχέση με ότι ξέραμε μέχρι τώρα.

Zegas είπε...

Νομίζω για κάποιος που ετοιμάζετε για σύνδεση δεν χρειάζεται να το σκεφτεί καθόλου, εγώ έχω σύνδεση στην cyta αλλά θα την ψάξω να δω τι παίζει σε περίπτωση διακοπής αφού στα ίδια λεφτά θα έχω και τηλεόραση.