22.11.12

Short stories22.11.2012




Μια «ατέλειωτη συζήτηση» με την Ελένη Γλύκατζη – Αρβελέρ θα παρουσιάσουν οι «Πρωταγωνιστές» την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012, στις 23.30, στο MEGA. Η σπουδαία Ελληνίδα μιλάει για όλα αυτά που έχει ζήσει. Την κατοχή, τον Μάη του '68, τις εξεγέρσεις στα γαλλικά προάστια, την Σορβόννη και βεβαίως τις συναντήσεις της με τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, τον Μάνο Χατζιδάκι και τον Μίκη Θεοδωράκη, τον Φρανσουά Μιτεράν, τον Ζακ Σιράκ, τον Χέλμουτ Κολ.

**Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κολύμβησης ξεκινάει σήμερα  και οι θεατές μπορούν να το παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές απευθείας από την ΕΤ3, την ΕΡΤ HD και το www.ert.gr  αλλά και σε μαγνητοσκόπηση κάθε βράδυ από την ΕΤ1. Την περιγραφή θα των αγώνων θα κάνουν ο Στράτος Σεφτελής και ο Παναγιώτης Μπότσας.   


**Αντίθετος στον  τρόπο  επικοινωνίας των 3 μελών εργαζομένων του Alter με τον Γιώργο Κουρή για την επαναλειτουργία του καναλιού,  δηλώνει το ΠΑΜΕ Τύπου και ΜΜΕ . Το ίδιο το περιεχόμενο της συμφωνίας” που προβλέπει την επαναλειτουργία του καναλιού με 250 εργαζομένους,  “συνιστά καθαρά διασπαστική κίνηση”, σημειώνει.


*Στην κήρυξη 24ωρων επαναλαμβανόμενων απεργιακών από σήμερα “κατά της λογοκριτικής συμπεριφοράς” της διοίκησης και κυρίως του γενικού διευθυντή του Αθήνα 984, Τ. Καμπύλη. Ο λόγος είναι “η επαπειλούμενη απόλυση της συναδέλφου Λαμπρινής Θωμά, εάν δεν καταθέσει <<δήλωση μετανοίας>>»!

Δεν υπάρχουν σχόλια: