21.11.12

Short stories21.11.2012




Στο μπουκέτο  των  ειδησεογραφικών καναλιών προστίθεται το αγγλόφωνο, 24ωρο, ειδησεογραφικό – ψυχαγωγικό κανάλι της Ιαπωνίας ΝΗΚ World.  Το πακέτο της  nova περιλαμβάνει τα κανάλια CNN, Bloomberg, BBC World, Al Jazeera, Euronews (αγγλικά, γαλλικά), France 24, Deutsche Welle, Russia Today και Arirang.


«Έτοιμη» δηλώνει η ΕΡΤ για τη διακοπή του αναλογικού σήματος των προγραμμάτων της, ΕΤ1, ΝΕΤ, ΕΤ3  από το Κέντρο Εκπομπής Χορτιάτη στις 3.00 το πρωί της 14ης Δεκεμβρίου 2012 . Η αλλαγή αφορά στους τηλεθεατές των νομών Θεσσαλονίκης, Πέλλας, Κιλκίς, Πιερίας και Ημαθίας, καθώς και μέρους του νομού Χαλκιδικής, οι οποίοι λαμβάνουν αναλογικό σήμα από το Κέντρο Εκπομπής Χορτιάτη στα κανάλια 30  (ΝΕΤ), 37 (ΕΤ1), 27 (ΕΤ3) και 58 (Βουλή των Ελλήνων).


** Εκδόθηκε και το τυπικό “διαζύγιο” στην επιχειρηματική σχέση των  Β. Μαρίνακη και Γ. Αλαφούζου στο Σκάι. Το ΕΣΡ ενέκρινε τη
μεταβίβαση του 12,9% του τηλεοπτικού σταθμού από το Βαγγέλη Μαρινάκη στον Γιάννη Αλαφούζο  αντί 5,1 εκατ. ευρώ. Ο πρόεδρος του ΠΑΟ έχει πλέον το 90% του Σκάι.

**Στη νομική υπηρεσία του  ΕΣΡ το ζήτημα των τηλεοπτικών συχνοτήτων των τηλεοπτικών σταθμών 902  TV και Alter και του ραδιοφωνικού σταθμού Ξένιος  FM. Αναμένεται η εισήγηση των δικηγόρων προς το συμβούλιο.

**Αντιθέτως, συνεχίζει να “αναπνέει” ο  Flash του Πέτρου Κυριακίδη εκπέμποντας απεργιακό πρόγραμμα,  με τη συνδρομή της  ΕΤΕΡ, η οποία και έχει διεκδικεί με απεργία 30 ημερών την καταβολή των μισθών στους τεχνικούς.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: