15.11.12

Short stories15.11.2012




Ο  Παναθηναϊκός  απόψε   υποδέχεται στο κλειστό του ΟΑΚΑ  τη  Ρεάλ Μαδρίτης. Ο αγώνας της 6ης αγωνιστικής θα μεταδοθεί απευθείας από την ΕΤ1, το ψηφιακό κανάλι ΕΡΤ HD  αλλά   και μέσω WEB TV στο www.ert.gr, στις 21.45, σε περιγραφή του Γιάννη Νάτου και ρεπορτάζ  των  Μιχάλη Πέτκοφ και Γιάννη Ράνιου. Στη nova  οι μεταδόσεις ξεκινούν από τις  17.30 ενώ τα μεσάνυχτα, στην εκπομπή «Super Euroleague» στο NS 3, ο Γιώργος Σύριγος υποδέχεται τον προπονητή Ακαδημιών Νίκο Μπουντούρη. 






**Τι έχει συμβεί με τη μετάβαση στην επίγεια ψηφιακή τηλεόραση. Αρχικώς περιλαμβανόταν στα μέτρα του «Μνημονίου 3» ως συνέχεια του  δεύτερου Μνημονίου. Όμως όπως μπήκαν, βγήκαν και πλέον κανείς δεν γνωρίζει αν τηλεοπτικοί σταθμοί και εταιρείες κινητής τηλεφωνίας θα πληρώσουν ψηφιακές συχνότητες.

**Πληθαίνουν οι εκπομπές με χορηγό στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση.  Για την ακρίβεια είναι τα μοναδικά νέα προϊόντα που μεταδίδονται, αφού κανείς δεν φαίνεται διατεθειμένος να επιδοτήσει τη λειτουργία των Μέσων.

**Απεργιακή εκπομπή από την ΕΤΕΡ χθες στο Flash 96. Η ένωση έχει προκηρύξει απεργία 30 μηνών στο ραδιοφωνικό σταθμό του ομίλου  Κυριακίδη και χθες προχώρησε στο επόμενο βήμα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: