22.11.12

Έρχεται η μάχη για την Premier League




Την Premier League   θέλει ο ΟΤΕ TV. Όπως αναμενόταν, ΟΤΕ  TV και nova θα δώσουν μάχη λίαν συντόμως για τα δικαιώματα του αγγλικού πρωταθλήματος, σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για την οικονομία της χώρας. Ο στόχος της «κατάκτησης» των δικαιωμάτων της Premier League  τίθεται από τον  διευθυντή αθλητικού περιεχομένου, οικονομικής διαχείρισης και προγραμματισμού, Κωνσταντίνου Φίλιππα, με συνέντευξη του στο περιοδικό “Digital TV Info» που κυκλοφορεί.


«Θα συμμετάσχουμε  στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος» δηλώνει ο Κ. Φίλιππας, και είναι σαφές πως η nova, δεν καθίσει με σταυρωμένα τα χέρια. Ο ΟΤΕ TV  έχει στο «πακέτο» την Primera Division, το Campionato  και τη Bundesiga και θέλει να πάρει τη ρεβάνς από τη nova, η οποία ήταν η νικήτρια μαζί με την ΕΡΤ στη μάχη για τα δικαιώματα του Champions League .”Συμμετείχαμε στη διαγωνιστική διαδικασία με ένα εύλογη και ανταγωνιστική προσφορά”, δηλώνει ο Κ. Φίλιππας, για τη μάχη του Champions League.


Ο επικεφαλής του αθλητικού περιεχομένου του ΟΤΕ κάνει για πρώτη φορά νύξη για το ελληνικό πρωτάθλημα. «Είναι γνωστό ότι υπάρχει ενεργή συμφωνία για το δικαιώματα της SuperLeague» αναφέρει και προσθέτει: «Όταν  διατεθούν ξανά στην αγορά θα εξετάσουμε τη διεκδίκηση τους, εφόσον η τιμή ανταποκρίνεται στην οικονομική πραγματικότητα της εποχής, αλλά και στις ποιοτικές παραμέτρους του ίδιου του προγράμματος» . Η εκτίμηση των ανθρώπων του ΟΤΕ είναι πως η αγορά της συνδρομητικής τηλεόρασης η οποία βρίσκεται στο 12% έχει περιθώριο ανόδου, καθώς ο μέσος όρος της Ευρώπης είναι στο 30%. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: