24.11.12

Κι όποιος αντέξει...


ShortStories24.11.2012

Την ανάκληση της απόλυσης, δια θυροκόλλησης της Λαμπρινής Θωμά από τον Αθήνα 984 ζητούν  οι Συνεργαζόμενες Ενώσεις στο χώρο του Τύπου.  Στην ανακοίνωσή τους, αναφέρουν πως “κατά τη διάρκεια της γενικής απεργιακής κινητοποίησης της 17 ης Οκτωβρίου σε όλα τα ΜΜΕ, ο  Τ. Καμπύλης, επέβαλε ως πρώτη είδηση την «ανακοίνωση» του σταθμού ότι «η ΕΣΗΕΑ φιμώνει τον Αθήνα 9,84 και η Λαμπρινή Θωμά, ενεργώντας σύμφωνα με τον Κώδικα Δημοσιογραφικής Δεοντολογίας, κατά τη διάρκεια της εκπομπής της στον ίδιο σταθμό αποκατέστησε ως όφειλε την αλήθεια.


**Αίσθηση προκάλεσε η απόφαση της "Καθημερινής" για τη διακοπή της συνεργασίας της με το δημοσιογράφο και συγγραφέα, Σταύρο Λυγερό. Η εφημερίδα χάνει μια από τις πιο "δυνατές" της πένες, έναν άνθρωπο που ήταν σε θέση, από διαφορετική- από την τρέχουσα- οπτική γωνία, να προσφέρει διεισδυτική ανάλυση. 


**Φθηνότερες οι εσωτερικές παραγωγές στην ΕΡΤ.  Το “Μένουμε Ελλάδα”  για 86 επεισόδια θα στοιχήσει στην ΕΡΤ το συνολικό ποσό των  199.800 ευρώ, συμπεριλαμβανόμενου ΦΠΑ, καλύπτοντας καθημερινή ζώνη στο πρόγραμμα της  κρατικής ραδιοτηλεόρασης.

**Εβδομάδα αποφάσεων και για το ΔΟΛ. Στο τέλος του μήνα πραγματοποιείται η έκτακτη γενική συνέλευση της εταιρείας με θέμα την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 7,5 εκατ. ευρώ και ακολουθούν …εκπλήξεις.

**Πιστή στο χριστουγεννιάτικο ραντεβού της και φέτος η nova.  Από τις 15 Δεκεμβρίου ως και 6 Ιανουαρίου θα προσφέρει στους συνδρομητές της , το nova Christmas με 3 ταινίες κάθε βράδυ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: