30.11.12

Οι 367.157 συνδρομητές της nova


Short stories

Σημαντική βελτίωση της ρευστότητας και αύξηση της συνδρομητικής βάσης πέτυχε ο Όμιλος Forthnet. Συγκεκριμένα οι λειτουργικές ταμειακές ροές κατά το εννεάμηνο του 2012 καθώς ανήλθαν σε €49,5 εκατ. αυξημένες κατά 6,8% σε σχέση με το εννεάμηνο του 2011. Στη συνδρομητική τηλεόραση, ο όμιλος Forthnet , με επιπλέον 36,5 χιλιάδες πελάτες  κατάφερε  να αναστρέψει την τάση του δευτέρου τριμήνου φτάνοντας συνολικά τους 367.157.  Σημαντικό ρόλο έπαιξαν οι συνδυαστικές υπηρεσίες  και  η σημαντική ενίσχυση του αθλητικού περιεχομένου με αγώνες του UEFA Champions League και Europa League.




**Σήμερα λήγει η προθεσμία καταβολής της δόσης των 10 εκατ, ευρώ προς τις τράπεζες από το Mega. Η αρχική ημερομηνία ήταν για τις 30 Σεπτεμβρίου, αλλά δόθηκε προφανώς παράταση. Θα ζητήσει άραγε και νέα το Mega, ή θα καταβάλει τη δόση;

**Την ίδια ώρα ο ΔΟΛ επιχειρεί σήμερα με την αύξηση του μετοχικού του κεφαλαίου κατά 7,5 εκατ. ευρώ να καλύψει τις τρέχουσες ανάγκες του. Ο Σταύρος Ψυχάρης εξακολουθεί να αναζητάει λύση.

**Ενώ σήμερα λήγει η εθελούσια έξοδος στην «Καθημερινή έχει ήδη ξεκινήσει αυτή στο Σκάι, δίνοντας 5 επιπλέον μήνες ως μπόνους μαζί με την αποζημίωση για όσους επιλέξουν την αποχώρηση. Στα «Νέα» οι απολύσεις θα είναι κατόπιν υποδείξεως, χωρίς κίνητρα.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: