10.10.12

Short stories10.10.2012




Πρεμιέρα για τη Euroleague απόψε στη nova  με συνολικά 6 αναμετρήσεις και τον Ολυμπιακό να αντιμετωπίζει την Ολυμπιακός - Κάχα Λαμπορά. Περιγράφει  ο  Δημήτρης Καρύδα και σχολιάζει ο  Νίκος Παπαδογιάννης με  ρεπορτάζ του Νικήτα Αυγουλή (NS2/NS2HD)  Ταυτόχρονα η  εκπομπή «Super Euroleague» με τον Γιώργο Σύριγο από φέτος εμπλουτίζεται με τον προπονητή και ειδικό σε θέματα μπάσκετ, Μάνο Μανουσέλη ο οποίος θα αναλύει τους αγώνες κάθε αγωνιστική με τη βοήθεια της τρισδιάστατης γραφιστικής ανάλυσης, δίνοντας φυσικά ιδιαίτερη βαρύτητα στα παιχνίδια των ελληνικών ομάδων.



**Παραμένει ανοιχτό το ζήτημα της διευθέτησης της ραδιοτηλεοπτικής αγοράς, σύμφωνα με το Δημήτρη Παπαδημούλη. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, με ανακοίνωσή του, θεωρεί πως στη σχετική ερώτηση που έκανε προς τον Σιμο Κεδίκογλου, “αναπάντητα έμειναν το ερωτήματα” για το “πότε θα χορηγηθούν οι νόμιμες άδειες λειτουργίας των τηλεοπτικών σταθμών” και  “υπό ποιες προϋποθέσεις θα παραχωρηθούν τηλεοπτικές συχνότητες

**Σήμερα είναι προγραμματισμένη η εκδίκαση της υπόθεσης Alter.  Στο κτίριο 6 των δικαστηρίων στην πρώην σχολή Ευελπίδων η αίτηση του δικαστικού πραγματογνώμονα Ιωάννη Καταγή παράτασης της προθεσμίας για την υποβολή εισήγησης ως προς την υπαγωγή του Άλτερ στο άρθρο 99 του Πτωχευτικού Κώδικα.

**Και νέα 24ωρη απεργία στα ΜΜΕ του ομίλου Κυριακίδη. Τα ΔΣ των ΕΣΗΕΑ, ΕΣΠΗΤ, ΕΤΗΠΤΑ και ΕΦΕ συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους, στις εφημερίδες «Athens News” και “Espresso», στην «Espressonews.gr , το Flash     και τους τηλεοπτικούς σταθμούς, Sunny TV και Sport TV.


Δεν υπάρχουν σχόλια: