6.10.12

Short stories06.10.2012




Προς την αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου έως και του ποσού των 30 εκατ. ευρώ, οδεύει η Forthnet . Η διοίκηση του ΧΑΑ, ενέκρινε τη διαδικασία του reverse split , με τη διαπραγμάτευση των νέων μετοχών να ξεκινάει στις 11 Οκτωβρίου.  Ο βασικός μέτοχος της εταιρεία, Forgendo Limited έχει δηλώσει πως θα συμμετάσχει στη σχεδιαζόμενη αύξηση, στο ποσοστό που αναλογεί διατηρώντας του, στο χρονικό όριο που προβλέπει η νομοθεσία.


**Αλλαγή ιδιοκτησίας για το Shop TV. Σύμφωνα με πληροφορίες πέρασε στον έλεγχο του επιχειρηματία Βρυώνη και ο στόχος είναι να μετατραπεί σε Ζούγκλα  TV με τη συνδρομή του Μάκη Τριαντάφυλλοπουλου και με τη συνεργασία περιφερειακών σταθμών.

**Η απορρόφηση του ΑΠΕ από την ΕΡΤ επανέρχεται στο τραπέζι των κυβερνητικών συσκέψεων. Η ιδέα κατατέθηκε πρώτη φορά από τον Η, Μόσιαλο, αλλά έχει ένα σοβαρό πρόβλημα. Το ανταποδοτικό τέλος δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί  για εμπορικές δραστηριότητες που αναπτύσσει το ΑΠΕ.

**Την άνανδρη επίθεση εναντίον του δημοσιογράφου Αντώνη Καλκαβούρα καταγγέλλουν με ανακοίνωσή τους τα ΔΣ των ΕΣΗΕΑ και ΠΣΑΤ.   Ο Α. Καλκαβούρας είναι ο έκτος αθλητικός δημοσιογράφος, που πέφτει θύμα επίθεσης τραμπούκων τους τελευταίους μήνες


Δεν υπάρχουν σχόλια: