29.9.12

Short stories29.09.2012




**Τα δικαιώματα του τουρνουά Alexander Gomelsky Cup 2012, εξασφάλισε η nova. Σήμερα θα δείξει τους αγώνες Ολυμπιακός –Λοκομοτίβ Κουμπάν στις 16.00 από το Νovasports 3 σε περιγραφή του Νίκου Παπαδογιάννη και ΤΣΣΚΑ – Ζαλγκίρις στις 19.00 από το Novasports 3 σε περιγραφή του Νικήτα Αυγουλή. Αύριο  το Νοvasports 3 θα δείξει το μικρό τελικό στις 16.00 από το σε περιγραφή του Γιώργου Συρίγου και τον τελικό στις 19.00 σε περιγραφή του Δημήτρη Καρύδα.



Αίτηση αναστολής εκτέλεσης της ποινής η οποία εκδικάζεται τη Δευτέρα, έχει κάνει ο Μ. Ανδρουλιδάκης, επικαλούμενος τάσεις αυτοκτονίας.  Ο πρώην εκδότης  καταδικάστηκε σε πέντε χρόνια κάθειρξη και τον τελευταίο μήνα κρατείται στο ψυχιατρείο Κορυδαλλού, ύστερα από την «περιήγησή» του στο Λαϊκό και στο Θριάσο Νοσοκομείων.

**Κατά  τα πρότυπα του Μίμη Ανδρουλάκη, ο πρώην αντιπρόεδρος των κυβερνήσεων Γ. Παπανδρέου και Λ. Παπαδήμου, Θόδωρος Πάγκαλος αποκτά ραδιοφωνική εκπομπή στο Βήμα 99,5, κάθε Τρίτη, στις 10.00 το πρωί. 

**Ο νέος κύκλος της εκπομπής «NETWEEK» που παρουσιάζει η Έλλη Στάη αρχίζει  στη ΝΕΤ τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου στις 22.00. Η παρουσιάστρια με συνέντευξή της στο «Έθνος της Κυριακής» την περασμένη βδομάδα έχει «προκαλέσει» τη διοίκηση της ΕΡΤ, να απαντήσει εάν θέλει να συνεχιστεί η συνεργασία τους

Δεν υπάρχουν σχόλια: