28.9.12

Short stories28.09.2012




 Τα παρασκήνια των δελτίων ειδήσεων είναι στη nova Από τη Δευτέρα 1η Οκτωβρίου και κάθε Δευτέρα στο Novacinema1 & Novacinema HD,  έρχεται η σειρά Newsroom στις 21.00 από το δίκτυο της HBO . Η σειρά φιλοδοξεί να μαγνητίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού με το αριστοτεχνικό της σενάριο (Aaron Sorkin: Social Network, The West Wing), τις μοναδικές ερμηνείες και το cast γνωστών ηθοποιών όπως οι: Jeff Daniels , Emily Mortimer, Olivia Munn, Dev Patel, Alison Pill, John Gallagher Jr, Thomas Sadoski.


**Σε νέα 48ωρη απεργία στην αυριανή ως το μεσημέρι του Σαββάτου προχώρησαν ΕΣΗΕΑ, ΕΠΗΕΑ και ΕΤΗΠΤΑ, ζητώντας την εφαρμογή των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων και των καθυστερούμενων οφειλών των εργαζομένων.

**24ωρη απεργία σήμερα στον “Αδέσμευτο” από την ΕΣΗΕΑ, την ΕΠΗΕΑ και την ΕΤΗΠΤΑ. Τα σωματεία διεκδικούν την καταβολή των αποδοχών στους εργαζόμενους για το  Μάιο  (εξόφληση), Ιούνιο Ιούλιο και Αύγουστο.

**Απόψε (21.00) στο Extra 3 στην εκπομπή “Η μπάλα στα δίχτυα», καλεσμένος του Τάσου Ζαφειράκη στο studio είναι ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Πανιώνιος Αντώνης Μανίκας, και ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναχαική Αλέξης Κούγιας, 

Δεν υπάρχουν σχόλια: