20.9.12

Short stories20.09.2012




Πρόσβαση σε περισσότερο από 2 εκατομμύρια emailsκυβερνητικών οργανισμών και αξιωματούχων της Συρίας (ημερομηνίας από το 2006 έως το 2012) απέκτησε το ThePressProject.gr σε συνεργασία με το Wikileaks  Το ThePressProject.gr γίνεται έτσι ένα από τα ΜΜΕ που επέλεξε το Wikileaks για την έρευνα και την δημοσίευση του φακέλου της Συρίας μαζί με το Associated Press (ΗΠΑ), η Publico (Ισπανία),  η L’espresso (Ιταλία), το ARD (Γερμανία), η Al Youm(Αίγυπτος), η Owni (Γαλλία), το Akhbar (Λίβανος) κ.α..


**Το ζήτημα των απλήρωτων μη απολυμένων εργαζομένων στην «Απογευματινή» επανέρχεται στη Βουλή με ερώτηση 3 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ (Δ. Παπαδημούλης, Αλ. Μητρόπουλος, Γ. Βαρεμένος, Δ. Στρατούλης), μετά και την τρίτη αίτηση πτώχευσης που κατέθεσε η ιδιοκτήτρια εταιρεία.

**Τη Δεύτερα 1η Οκτωβρίου επιστρέφει στον ΑΝΤ1 η πρωινή εκπομπή με το Γιώργο Παπαδάκη, από τις 7.00 ως τις 11.00 το πρωί. αζί με τον Γιώργο Παπαδάκη, η Ντόρα Κουτροκόη και ο Ντίνος Σιωμόπουλος, θαΜ αναλύουν και θα μεταφέρουν τον παλμό των γεγονότων.


**Η καθημερινή σατιρική εκπομπή «Συντέλεια»  του Μάνου Βουλαρίνου ξεκινά τον δεύτερο κύκλο της με οριστική και αμετάκλητη ημερομηνία έναρξης την 24η Σεπτεμβρίου, στην τηλεόραση του Σκάι, με συντονιστή ύλης το Χρήστο Ξανθάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: