13.9.12

Short stories13.09.2012


Στάση εργασίας με σιγή 5 λεπτών σε όλα τα ηλεκτρονικά ΜΜΕ κήρυξαν  η ΕΣΗΕΑ και ο ΠΣΑΤ για τα παιχνίδια της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League το Σάββατο 15/9, την Κυριακή 16/9 και τη Δευτέρα, 17/9/2012 καταγγέλλοντας τις επαναλαμβανόμενες επιθέσεις κατά αθλητικών συντακτών και με αφορμή την άνανδρη επίθεση, που δέχθηκε ο συνάδελφος Άρης Ασβεστάς.




Στρατηγική συνεργασία WIND Hellas και ομίλου Πάνου Γερμανού με διάρκεια τα 15 χρόνια.  Η συνεργασία αφορά στην αποκλειστική διάθεση των προϊόντων της WIND από τα καταστήματα που ελέγχει ο όμιλος Γερμανού, τα Public, Multirama και το getitnow.gr. Εφόσον επιτευχθούν στόχοι πωλήσεων και τζίρου τα 4 πρώτα χρόνια συνεργασία , ο όμιλος Γερμανού θα αποκτήσει  το 10% στη WIND. Η εμπορική διάθεση των προϊόντων της WIND στα Public και στα υπόλοιπα σημεία πώλησης του δικτύου του ομίλου Γερμανού θα ξεκινήσει στις αρχές του επόμενου μήνα.

**Ανέστειλαν  την απεργία στο   Flash  τα σωματεία σε ένδειξη καλής θέλησης μετά την καταβολή μέρους των δεδουλευμένων (Ιούνιος). Σε εκκρεμότητα παραμένουν οι οφειλές Ιουλίου και Αυγούστου ενώ ήδη περνάει το πρώτο 15νθήμερο του Σεπτεμβρίου.

**48ωρη απεργία  στην “Αυριανή” κήρυξαν τα διοικητικά συμβούλια της ΕΣΗΕΑ, της ΕΠΗΕΑ και της ΕΤΗΠΤΑ,  στην “Αυριανή’” από σήμερα έως τις 06.00 το πρωί του Σαββάτου. Οι Ενώσεις ζητούν την εφαρμογή των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας και την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων και των καθυστερούμενων οφειλών.

**Συγγνώμη από τη Χ. Αλεξίου και τη Δ. Γάλανη ζήτησε με άρθρο του στο aixmi.gr ο Μανώλης Καψής, για τους σκληρούς χαρακτηρισμούς σε βάρος των δύο ερμηνευτριών, ύστερα από το ρεπορτάζ των «Νέων» για τα ποσά που δηλώνουν οι τραγουδιστές στην εφορία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: