11.9.12

Short stories11.09.2012




Φαίνεται πως ενοχλεί η παρέμβαση μέσω των αποκαλυπτικών δημοσιευμάτων του “HOT DOC». Ο Κώστας Βαξεβάνης, έγραψε στην ιστοσελίδα του, πως άγνωστοι είχαν στήσει ενέδρα έξω από το σπίτι του και σώθηκε μάλλον από θαύμα, διότι γάβγισαν τα σκυλιά του. Το περιοδικό έχει κάνει σειρά αποκαλυπτικών δημοσιευμάτων για τις τράπεζες, ενώ το τεύχος που κυκλοφορεί αποκαλύπτει το ρόλο δημοσιογράφων που καθοδηγούν την κοινή γνώμη. Ποιος δεν θέλει την αλήθεια;

**Σε ακρόαση σήμερα ο ΟΤΕ στο ΕΣΡ για τις προσθήκες των καναλιών στο πρόγραμμα του. Ο ΟΤΕ TV προσέθεσε το Sundance στην ευρυζωνική του μετάδοση και τα ιδιωτικά κανάλια, Mega, Star, Alpha, και Σκάι στο δορυφορικό του πακέτο.

**Απόψε παρουσιάζει η nova  το πρόγραμμα για τη νέα τηλεοπτική σεζόν 2012-13 το οποίο βασίζεται στη μετάδοση σημαντικών αθλητικών γεγονότων (SuperLeague, Champions League, κ.α.) αλλά και ταινιών και σειρών με σημαντική απήχηση.

**Kύκλο συναντήσεων με τους αρχηγούς των κομμάτων και τους αρμόδιους υπουργούς,δηλώνει πως έχει δρομολογήσει η ΠΟΕΣΥ  για τα άμεσα θέματα που απειλούν την εργασία, τους μισθούς, τις συντάξεις και την υγείας , μετά και  “το «πλιάτσικο» που έγινε στα ασφαλιστικά ταμεία του κλάδου, υπό την απειλή νέου κουρέματος των αποθεματικών και τις δαπάνες για την υγεία”

Δεν υπάρχουν σχόλια: