5.9.12

Short stories05.09.2012


**Τα δικαιώματα προβολής σε Ελλάδα και Κύπρο του φιλικού αγώνα του Λεβαδειακού με την ΑΕΚ που θα διεξαχθεί την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου στις 19:00   εξασφάλισε η nova  με την ευκαιρία της πρώτης διακοπής της διεξαγωγής του πρωταθλήματος της Super League. Ο αγώνας θα μεταδοθεί απευθείας από το Novasports 1 και θα προσφερθεί και μέσω του www.novasports.gr  σε audio streaming .


Εξακολουθούν να μην βρίσκουν βηματισμό στο Ραδιομέγαρο, εξαιτίας των  πιέσεων που ασκούνται για την πρόληψη συγκεκριμένων προσώπων. Αντιδρώντας  πρόεδρος της εταιρείας Νίκος Τέλλης, διέγραψε από την ημερήσια διάταξη τις προσλήψεις των, Δ. Σαραβάκου και Π. Μάη, θέτοντας στο ΔΣ της Πέμπτης ζήτημα για τους όρους συνεργασίας με τα πρόσωπα εκτός ΕΡΤ.  Τελικά το ΔΣ  αναβλήθηκε για τη Δευτέρα.   

**Ενισχύεται  το Kontra Channel. Εκτός από την εκπομπή «Επί του Πιεστηρίου» (22.00-00.00) προσθέτει και το «Χωρίς Αναισθητικό» (21.00) με το Γιώργο Τράγκα στο πρόγραμμα από χθες. Στις 19.50 μετακινήθηκε η εκπομπή-δελτίο ειδήσεων του Γιάννη Παπαγιάννη. 
Την επιβολή προστίμου 100.000 ευρώ στον SUPER B  της Αχαΐας, επέβαλε  το ΕΣΡ)για τη συνέχιση της προβολής του τηλεπαιχνιδιού Call for Cash. Το ίδιο πρόστιμο , για το ίδιο “τηλεπαιχνίδι” “έπεσε”  και στο Creta TV και 50.000 ευρώ στο Θεσσαλονίκη TV.

 **Νέο ΔΣ στην ΕΣΠΗΤ  Πρόεδρος εξελέγη ο  Θέμης Μπερεδήμας, αντιπρόεδρος η  Όλγα Μπατή, γενικός γραμματέας ο  Θανάσης Αλατάς, ταμίας η  Φωφώ Πέπονα και μέλη οι,  Κωνσταντίνος-Ρωμανός Στοφόρος, Δημήτρης Σταμούλης, Νέλλη Σπηλιοπούλου , Μαρία Ζαρίφη  και Σπύρος Κρίκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: