25.8.12

Short Stories25.08.2012


**Το ποσό των 8,5 εκατ. ευρώ καλείται να πληρώσει, σύμφωνα με πληροφορίες ελληνική εταιρεία τηλεπικοινωνιών στην TEAM.  Η εταιρεία αν και πήρε τα δικαιώματα του Champions League δεν ενεργοποίησε τη συμφωνία και ακολούθησε η προσφυγή και η απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου...


**H ιστορική και εμβληματική εκπομπή της ΕΡΤ, η «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ», επιστρέφει στη ΝΕΤ  αυτή την Κυριακή 26 Αυγούστου, στις 22.00, με τον Βασίλη Μπακόπουλο και τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου. Από το στούντιο και τους αγωνιστικούς χώρους, οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ θα μεταφέρουν τις σημαντικότερες φάσεις και πλούσιο ρεπορτάζ από τους αγώνες του πρωταθλήματος της Superleague και τα γκολ από τα κορυφαία ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα της Ευρώπης.

  **Δύο μεταδόσεις αγώνων την επόμενη Τρίτη 28 Αυγούστου από τη ΝΕΤ για τα play off  του Champions League . Στις 21.45 η ΝΕΤ και η ΕΡΤ HD  θα δείξει ο αγώνας Φενέρ Μπαχτσε- Σπάρτακ Μόσχας (21.45)  και μαγνητοσκοπημένο τον αγώνα Λιλ-Κοπεγχάγη  (23.45)

**Παράλληλη κάλυψη από το Mega  στην ελεύθερη τηλεόραση και τον ΟΤΕ TV  στη συνδρομητική, των αγώνων Εθνικής Ελλάδας (για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Το πρώτο ραντεβού είναι στις  7 Σεπτεμβρίου με  το Λετονία – Ελλάδα (21.30) και το δεύτερο με το Ελλάδα – Λιθουανία, στις 11 Σεπτεμβρίου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: