23.8.12

Short stories23.08.2012



**Τα δικαιώματα τηλεοπτικής μετάδοσης του κορυφαίου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Ιταλίας, το Campionato di Serie A εξασφάλισε αποκλειστικά για τους συνδρομητές του έως τη σεζόν 2014-2015, ο  OTE  TV Είκοσι σύλλογοι, δέκα αναμετρήσεις κάθε αγωνιστική, 420 ματς το χρόνο, περισσότεροι από 1.260 αγώνες συνολικά για τα επόμενα 3 χρόνια και φυσικά όλα τα μεγάλα ντέρμπι, με πρωταγωνιστές τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές του πλανήτη θα φιλοξενούνται αποκλειστικά, ζωντανά και σε υψηλή ευκρίνεια, στα αθλητικά κανάλια του OTE TV.


**Η μάχη για τη διεκδίκηση των συνδρομητών συνεχίζεται. Η   Forthnet  προσφέρει μέσα από το δίκτυο των καταστημάτων της  με 99 ευρώ  με έως και 6μηνη συνδρομή και τον εξοπλισμό nova,. Παράλληλα οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να αποκτήσουν ένα κουπόνι ίσης αξίας- 99 ευρώ- για τις υπηρεσίες της  Forthnet.

**Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μπάσκετ 3x3 που ξεκινάει σήμερα στο Ζάππειο και θα διαρκέσει έως και τις 26 Αυγούστου, θα καλύψει η ΕΡΤ με απευθείας και μαγνητοσκοπημένες μεταδόσεις από την ΕΤ1, την ERT HD και διαδικτυακά, μέσα από την υπηρεσία WebTV στην ιστοσελίδα http://www.ert.gr/webtv

**Την πλήρη αντίθεσή του στην επιχειρούμενη υφαρπαγή του 25% του ειδικού τέλους της ΕΡΤ και τη μεταφορά του αντίστοιχου ποσού, μέσω της ΔΕΗ στο Λειτουργό Αγοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας εκφράζει με ανακοίνωσή του το ΔΣ της ΠΟΕΣΥ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: