22.8.12

Short stories22.08.2012



Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το πρώτο κόμμα που αντέδρασε στην απόφαση για τη μεταφορά του 25% του ανταποδοτικού τέλους από την ΕΡΤ στο ΛΑΓΗΕ ΑΕ. Ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Πάνος Σκουρλέτης,  χαρακτήρισε ως “αυθαίρετη, άδικη και κατάφορα αντισυνταγματική πράξη  της κυβέρνησης, θεωρώντας πως είναι “μια απόφαση υπονόμευσης της ΕΡΤ με άμεσες επιπτώσεις στη λειτουργία και στο παραγόμενο ενημερωτικό και πολιτιστικό της έργο”. “Η νέα διοίκηση της ΕΡΤ δεν κάνει καλό ξεκίνημα και θα πρέπει άμεσα να αναθεωρήσει τη στάση της, πιέζοντας για την ακύρωση της συγκεκριμένης απόφασης, αν θέλει να είναι συνεπής με τις διακηρύξεις της περί αναβάθμισης της Δημόσιας Τηλεόρασης και Ραδιοφωνίας”, είναι η θέση του Π. Σκουρλέτη.


**Να καλυφθεί ο αποψινός αγώνας του Παναθηναϊκού με τη Μάλαγα, για το  Champions League από το στούντιο της Αγίας Παρασκευής, ήταν η αρχική ιδέα που έπεσε στην Αγία Παρασκευή. Πολλοί έπεσαν από τις καρέκλες τους, στο άκουσμα της ιδέας και τελικά επήλθε συμβιβασμός με την αποστολή, ενός και όχι δύο δημοσιογράφων στην Ισπανία.

**Συνεργασία της Ένωσης Τηλεοπτικών Σταθμών Εθνικής Εμβέλειας και της κυβέρνησης. Τα μελη της ΕΙΤΗΣΕΕ θα μεταδώσουν δωρεάν σποτ του υπουργείου ανάπτυξης για τους κινδύνους που προκύπτουν στους καταναλωτές από το παραεμπόριο.

**Ακρόαση την Παρασκευή στην Επιθεώρηση Εργασίας για το Γιώργο Τσιρογιάννη, για τις οφειλές της «Ισοτιμίας» στους εργαζόμενους της από τον περασμένο Μάιο. Στις 31 Αυγούστου θα εκδικαστούν τα ασφαλιστικά μέτρα των εργαζομένων εναντίον της εκδοτικής εταιρείας.


Η νέα μεγάλη ευρωπαϊκή πρόκληση του ΠΑΟΚ για μια θέση στους ομίλους του Europa League, με τη Ραπίντ Βιέννης έρχεται ζωντανά και σε υψηλή ευκρίνεια, στoν OTE TV! Η σύνδεση με την Τούμπα  θα γίνει στις 21.00  και την περιγραφή του αγώνα θα κάνει ο  Αλέξης Σπυρόπουλος. Ο ΟΤΕ έχει τα δικαιώματα και του επαναληπτικού αγώνα του ΠΑΟΚ στη Βιέννη  στις 30 Αυγούστου.



Δεν υπάρχουν σχόλια: