21.8.12

Short stories21.08.2012



Από χθες οι πολίτες θα πληρώνουν για ραδιοτηλεόραση και τα χρήματά τους θα γίνονται φωτοβολταϊκά υπέρ των ιδιωτικών εταιρειών. Δημοσιεύθηκε χθες στο Φύλλο Εφημερίδας της Κυβέρνησης, η κοινή υπουργική απόφαση των Ασημάκη Παπαγεωργίου, υφυπουργού Περιβάλλοντος και του υφυπουργού στον Πρωθυπουργό, Σιμου Κεδίκογλου, με την οποία το 25% (75 εκατ. ευρώ) του ανταποδοτικού τέλους, περνάει στον έλεγχο του «Λειτουργού Αγοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας» απευθείας από τη... ΔΕΗ ,χωρίς να ανεβαίνει στην Αγία Παρασκευή.


**Μάχη για τους συνδρομητές και από τον ΟΤΕ  TV.  Ο οργανισμός προσφέρει τον δορυφορικό αποκωδικοποιητή που μπορεί να παρακολουθήσει και τα επίγεια προγράμματα, στην τιμή των 120 ευρώ, δίνοντας επιπλέον και δύο μήνες δωρεάν θέασης.

**Αθλητική επένδυση σε Υψηλή ευκρίνεια από τη Nova. Τη χρονιά 2012-13 θα δείχνει σε  HD, δύο αγώνες από το  Champions League, 3 αγώνες από τη  SuperLeague, επιλεγμένα ματς από το  Europa League και την Premier League. Τέλος σε Υψηλή Ευκρίνεια η nova  θα δείξει αγώνες και το Final Four από τη  Euroleague Basketball.

**Μεταβίβαση ραδιοφωνικού σταθμού στο βάθος. Σύμφωνα με πληροφορίες σταθμός του Λεκανοπεδίου μπορεί να αλλάξει χέρια και να περάσει στον έλεγχο  σημαντικού Έλληνα επιχειρηματία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: