14.7.12

Short stories14.07.2012



Μισός αιώνας Rolling Stones. Από τον Ιούλιο του 1962 που έδωσαν την πρώτη τους συναυλία στο Marquee Club του Λονδίνου μέχρι το 2012, με την συμπλήρωση 50 χρόνων στη κορυφή, ο  NovaΣΠΟΡ FM 94.6 και ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος παρουσιάζουν το συγκρότημα που νίκησε το χρόνο. Απόψε ακριβώς τα μεσάνυχτα οι  Rolling Stones στο NovaΣΠΟΡ FM 94.6.


**Ώρα για να πέσουν κάποια χρήματα στα ΜΜΕ.  Το Mega προχωράει στην αύξηση του μετοχικού του κεφαλαίου έως και 10 εκατ. ευρώ, ύστερα από τη σύμφωνη γνώμη της επιτροπής Κεφαλαιοαγοράς του Χρηματιστηρίου. Η κίνηση αυτή είναι απαραίτητη για να προχωρήσει η δανειοδότηση της τηλεοπτικής εταιρείας.
**Την ίδια ώρα στο Χρηματιστήριο συνεχίζεται η διαδικασία δημόσιας εξαγοράς μετοχών από το Σταύρο Ψυχάρη, που έχει ως στόχο να συγκεντρωθεί τουλάχιστον το 90% των μετοχών του οργανισμού.  Αν επιτευχθεί τότε η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου έως και 7,5 εκατ. ευρώ θα γίνει μετά τη διαγραφή της εταιρείας από το ΧΑΑ.
**Νέο κύμα αλλαγών στη διοίκηση και τον ενημερωτικό τομέα ετοιμάζει η κυβέρνηση των ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, και ΔΗΜΑΡ. Ενώ το μείζον πρόβλημα είναι στον ιδιωτικό τομέα των ΜΜΕ, το νέο κυβερνητικό σχήμα έχει ως πρώτο μέλημα την παρέμβαση στην ΕΡΤ, παρά τη θετική της πορεία στα  ποσοστά θεαματικότητας  και τα  οικονομικά στοιχεία 

Δεν υπάρχουν σχόλια: