11.7.12

Short stories11.07.2012



Ταινίες σε πρώτη τηλεοπτική προβολή και σε υψηλή ευκρίνεια μπορούν να παρακολουθούν κάθε στιγμή οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV με τη νέα υπηρεσία ΟΤΕ Cinema On Demand, που διατίθεται και Μέσω Δορυφόρου, προσφέροντας ακόμη περισσότερες επιλογές και ποιοτικό περιεχόμενο στους συνδρομητές του. Η ενοικίαση των ταινιών μπορεί να γίνει εύκολα και απλά, τηλεφωνικά ή μέσω SMS και οι  συνδρομητές έχουν το δικαίωμα να παρακολουθήσουν την ταινία που επέλεξαν για χρονικό διάστημα έως 48 ώρες, με χρέωση από 2 έως 4 ευρώ ανά ταινία.



 Πρόστιμο  ύψους 100.000 ευρώ επέβαλε το ΕΣΡ στον τηλεοπτικό σταθμό Super B του νομού Αχαΐας για τη συνέχιση της μετάδοσης του τηλεπαιχνιδιού Call for Cash. Επίσης η Ραδιοτηλεοπτική Αρχή «έριξε» πρόστιμο ύψους 80.000 ευρώ στον ΑΝΤ1 για το τηλεπαιχνίδι Live Quiz, έπειτα από επανειλημμένες κυρώσεις για τον ίδιο λόγο.

**Το Eurosport  (nova, OTE TV)  θα μεταδώσει τον τον ημιτελικό του Euro Νέων, με τη συμμετοχή της Εθνικής μας ομάδας και την αντίστοιχη της Αγγλίας Ο πρώτος ημιτελικός θα ξεκινήσει στις 16.45 και ο  δεύτερος ξεκινάει στις 20.00.

**Σήμερα αναμένεται να δημοσιευτούν στο Φύλλο Εφημερίδας της Κυβέρνησης οι αρμοδιότητες του υφυπουργού επικρατείας και κυβερνητικού εκπροσώπου, Σίμου Κεδίκογλου. Στη συνέχεια αναμένεται να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την αλλαγή των διοικήσεων σε ΕΡΤ και ΑΠΕ.
**Τις δύο διαδοχικές αυξήσεις ύψους 1 εκατ. ευρώ και 500 χιλ. ευρώ του ραδιοφωνικού σταθμού Sentra FM του ομίλου Πήγασου, ενέκρινε το ΕΣΡ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: