10.7.12

Short stories10.07.2012



Συνεχίζεται η μάχη για τον τίτλο της  «Ελευθεροτυπίας». Οι τράπεζες που εμπλέκονται στη χρηματοδότηση της εφημερίδας προσέγγισαν τον Θεοχάρη Φιλιππόπουλο με στόχο την αγορά του τίτλου, μαζί με άλλα περιουσιακά στοιχεία της εταιρείας. Την ίδια ώρα το Πρωτοδικείο εξέδωσε προσωρινή διαταγή με την οποία απαγορεύει  η μεταβολή της  περιουσιακής κατάστασης της Χ. Κ. Τεγόπουλος, συμπεριλαμβανομένων  και του σήματος της “Ελευθεροτυπίας” μέχρι του ποσού των 5,3 εκατ. ευρώ, ύστερα από  αίτηση 77 εργαζομένων της εταιρείας.

**Την έκδοση Σαββατιάτικης εφημερίδας από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο ανακοίνωσε η δημοσιογραφική ομάδα του www.parapolitika.gr . Η αγορά του Σαββάτου έχει έντονο ανταγωνισμό και συρρικνούμενο κοινό.

**Κόντρα ΑΕΠΙ-Blue Sky.  Ο φοέας εκπροσώπησης πνευματικών δικαιωμάτων και ο τηλεοπτικός σταθμός καλούνται σήμερα σε ακρόαση στο ΕΣΡ ύστερα από σχετική καταγγελία της ΑΕΠΙ

 Την αθώωση του εκδότη Θέμου Αναστασιάδη  και του δημοσιογράφου, Γιάννη Μακρυγιάννη για την υπόθεση του ροζ  DVD, ζήτησε ο άμεσα θιγόμενος,  Χρήστος Ζαχόπουλος . Ο   πρώην γενικός γραμματέας, του υπ. Πολιτισμού δήλωσε πως δεν γνωρίζει αν ο εκδότης παρέδωσε το DVD  και  πως δεν είχε πρόθεση να παραβιάσει τα προσωπικά του δεδομένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: