7.7.12

Short stories07.07.2012




Περίπου 150.000 νοικοκυριά στο λεκανοπέδιο της Αττική αφορά άμεσα  η διακοπή του αναλογικού σήματος από το Κέντρο Εκπομπής Υμηττού στις 20 Ιουλίου. Αυτό του τμήμα του πληθυσμού δεν θα έχει πλέον  την εναλλακτική να δει  αναλογικά, τους σταθμούς εθνικής εμβέλειας  από το κέντρο εκπομπής της Πάρνηθας. Χωρίς την ύπαρξη δέκτη ή τηλεοπτικής συσκευής με  κωδικοποίηση MPEG4 , οι άνθρωποι αυτοί δεν θα είναι σε θέση να δουν Mega, ANT1, Star,Alpha, Σκάι και Μακεδονία, παρά μόνο τα προγράμματα της ΕΡΤ .


**Σήμερα κυκλοφορεί το τέταρτο φύλλο της <<απεργιακής  «Ελευθεροτυπίας»>>, χωρίς ωστόσο να διαφαίνεται λύση στην άκρη του τούνελ. Το φύλλο αυτό μπορεί και να είναι το τελευταίο όσο δεν υπάρχουν θετικά νέα στον ορίζοντα.

 **Την επόμενη βδομάδα, στις 16 Ιουλίου μετατίθεται η ημερομηνία διενέργειας του ανοικτού διεθνούς διαγωνισμού  της  ΕΡΤ  για τη «δημιουργία και διάθεση ψηφιακού περιεχομένου από το πολιτιστικό απόθεμα του Αρχείου της ΕΡΤ».Ο προϋπολογισμός του διαγωνισμού ανέρχεται σε 552.560 ευρώ  πλέον ΦΠΑ.

**Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της F1 συνεχίζεται με τον ένατο αγώνα της χρονιάς, το GP Βρετανίας. Στο F1 Countdown αυτή της Κυριακής στον Alpha με τον Τάκη Πουρναράκη μπορείτε να δείτε  τα καλύτερα στιγμιότυπα των κατατακτήριων δοκιμών

Δεν υπάρχουν σχόλια: