5.7.12

Short stories05.07.2012



 Tην κλήρωση που θα καθορίσει τα ζευγάρια του προκριματικού γύρου και τoυς ομίλους, θα παρακολουθήσουν οι συνδρομητές Ελλάδας και Κύπρου  αύριο (13:00)  από το Novasports 1 και το Novasports Highlights σε περιγραφή του Φίλιππου Συρίγου και του Νικήτα Αυγουλή. H κλήρωση σηματοδοτεί την έναρξη της περιόδου 2012-13, αφού θα καθορίσει τους αντιπάλους των ελληνικών ομάδων, του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, για την κανονική περίοδο που θα ξεκινήσει στις 11 Οκτωβρίου με τη nova  να μεταδίδει 130 αγώνες σε ζωντανή μετάδοση μέχρι και το Final Four 2013 στο Λονδίνο.


**Παραμένει στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο του Alpha  ο Νίκος Μάνεσης για δύο ακόμη χρόνια,  σύμφωνα με το συμβόλαιο που υπέγραψε χθες. Ακούγεται πάντως πως ο σταθμός ενδέχεται να προσθέσει στο δυναμικό του και την Εύα Καϊλή.
Πρόσωπα με διακομματικό προφίλ για το ΔΣ της ΕΡΤ προτείνει στην κυβέρνηση η ΔΗΜΑΡ. Σήμερα ορκίζεται ο Σίμος Κεδίκογλου στη θέση του υφυπουργού ΜΜΕ και αν αναλάβει στην αρμοδιότητα του και την ΕΡΤ, τότε  ο Λ.Ταγματάρχης θα είναι δύσκολο να παραμείνει.

**Σήμερα παρουσιάζει η Digea  το εγχείρημα της διακοπής του αναλογικού σήματος στην Αττική  στις 20 Ιουλίου  Στη συνέχεια αφού ολοκληρωθεί η προσπάθεια στο Λεκανοπέδιο με τη διακοπή του αναλογικού σήματος της ΕΡΤ στις 17 Αυγούστου θα ακολουθήσει η Θεσσαλονίκη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: