18.7.12

Short stories18.07.2012



 **Απαλλάσσονται οι άνεργοι δημοσιογράφοι ασφαλισμένοι στο ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, από την υποχρέωση καταβολής της ειδικής εισφοράς για το οικονομικό έτος 2012, ύστερα από πρωτοβουλία της ΠΟΕΣΥ Στην εγκύκλιο που υπεγράφη προχθές, περιγράφονται οι προϋποθέσεις των ανέργων για την απαλλαγή από την έκτακτη εισφορά αλληλεγγύης και επίσης τονίζεται ότι «στις περιπτώσεις που έχει ήδη επιβληθεί ειδική εισφορά αλληλεγγύης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν στην αρμόδια Δ.Ο.Υ. αίτηση διαγραφής του βεβαιωθέντος ποσού, προσκομίζοντας τα απαιτούμενα δικαιολογητικά». Αναλυτικά στο www.poesy.gr.



**Την παράταση της εκπομπής  των καναλιών με αναλογικό σήμα  ζητάει με δήλωση του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Σκουρλέτης, επικαλούμενος το κόστος προμήθειας του ψηφιακού δέκτη. Θυμίζουμε πως αυτήν την Παρασκευή  διακόπτεται η αναλογική μετάδοση σήματος από το Κέντρο Εκπομπής Υμηττού
**Δεν κλείνει ο τηλεοπτικός σταθμός της Βουλής, παρά το υψηλό κόστος λειτουργίας των 4 εκατ. ευρώ . Ο πρόεδρος του Κοινοβουλίου διαβεβαίωσε πως το Κανάλι της Βουλής θα συνεχίσει να λειτουργεί.
**Νέα πρόσωπα στο ΔΣ της ΕΡΤ. Ο Μάκης Διόγος από την παράταξη “Δημοσιογραφική Μεταρρύθμιση” θα καλύψει τη θέση του Ηλία Κανέλλη  και ο Μωϋσής Λίτσης τη θέση του παραιτηθέντος ταμία του Δ.Σ. Γιάννη Αγγέλη, από την παράταξη “Πρωτοβουλία για την Ανατροπή”.
 **Επιλεγμένες  ερωτικές ταινίες  σε 3D προβάλει η nova  αππό την περασμένη Δευτέρα έως και την Παρασκευή 17 Αυγούστου  Κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, και Παρασκευή  η nova  στη 01:00 μετά τα μεσάνυχτα θα μεταδίδει  σε Τρισδιάστατη Εικόνα  τις ταινίες μέσα από την υπηρεσία Nova 3D (θέση 250. Η πλατφόρμα δίνει παράλληλα και τη δυνατότητα «γονικού ελέγχου μέσα από το  «κλείδωμα υπηρεσίας» της Nova,  έτσι ώστε να μην έχουν πρόσβαση οι ανήλικοι στις ερωτικές ταινίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: