21.7.12

Short stories 21.07.2012



**Ζωντανά και αποκλειστικά θα μεταδώσει η nova τον εντός έδρας ευρωπαϊκό αγώνα του Ατρόμητου για τα play off του Europa League αλλά και τα τρία φιλικά που θα δώσει η ομάδα του Περιστερίου, στο δεύτερο στάδιο προετοιμασίας της στη Βουλγαρία. Το πρόγραμμα των φιλικών περιλαμβάνει  στις 25 Ιουλίου  το   Λίτεξ Λόβετς- Ατρόμητος (Πράβετς),  στις 28 Ιουλίου  το  Λέφσκι – Aτρόμητος («Γκεόργκι Ασπαρούχωφ») και την 1η Αυγούστου το    Λοκομοτίβ Σόφιας – Ατρόμητος (Σόφια) Τα παιχνίδια θα έχουν 90λεπτη ζωντανή ηχητική μετάδοση (audio streaming) μέσα από την ιστοσελίδα www.novasports.gr χωρίς καμία επιπλέον χρέωση, χωρίς user name & password.

**Ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής του Τζόνι Καλημέρη στην  ΕΡΤ στη θέση του προέδρου. Η εισήγηση για το Γιάννη Βλαστάρη απορρίφθηκε τελικά και φαίνεται πως  και τα 3 κόμματα της κυβέρνησης καταλήγουν στο Τ. Καλημέρη, ως δίδυμο με το Νίκο Σίμο στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου.

**Ο Παναγιώτης Κωστάκης είναι ο εξελέγη  πρόεδρος στην  Ένωση Ιδιοκτητών Ιδιωτικών Ραδιοφωνικών Σταθμών Αθηνών.  Στις αρχαιρεσίες που έγιναν προ ημερών,  αντιπρόεδρος εξελέγη η Αλεξάνδρα Δασκαλοπούλου ( ΕΝ ΛΕΥΚΩ ), γενικός γραμματέας η Αγγέλα Κακαουνάκη ( ΣΚΑΪ ), ταμίας ο  Σταύρος Γεωργάκης ( GALAXY 92 ) και μέλη οι, Θεοχάρης Φιλιππόπουλος ( ATHENS DEE JAY ), Ανδρέας Γιαννίκος ( NRJ RADIO ) και Χρήστος Μπάρλας ( REAL FM) .

Δεν υπάρχουν σχόλια: