23.6.12

Short stories23.06.2012




Στην  απόλυση  52 δημοσιογράφων, του συνόλου του δυναμικού του σταθμού, μέσα σε 10 μέρες, προχώρησε η ιδιοκτησία του Sentra FM αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΕΣΗΕΑ. Ο σταθμός παραμένει κλειστός για περισσότερες  από 65 μέρες ύστερα από απεργία που έχουν κηρύξει η ΕΤΕΡ και η ΕΠΗΕΑ, με την υποστήριξη της ΠΟΕΣΥ για την απόλυση εργαζομένων που αρνήθηκαν να υπογράψουν ατομικές συμβάσεις.



 **Ελληνική φωνή αποκτά το Euronews. Την επόμενη Τρίτη , ο  CEO του Euronews, Michael Peters, ο πρόεδρος της ΕΡΤ, Στέλιος Στεφάνου, ο διευθύνων σύμβουλος, Λάμπης Ταγματάρχης και ο γενικός διευθυντής του ΡΙΚ,. Θέμης Θεμιστοκλέους παρουσιάζουν το ...ελληνικό 24ωρο Euronews.

**Στις 30 Ιουνίου λήγει και δεν παρατείνεται η προθεσμάι υποβολής των «πόθεν έσχες από τους δημοσιογράφους Ειδοποιούμε τους συναδέλφους ότι η προθεσμία υποβολής των δηλώσεων «πόθεν έσχες» στην Αρχή Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες, υπογραμμίζει με ανακοίνωσή της η ΕΣΗΕΑ.

**Σήμερα στις 14.00 η προγραμματισμένη κρίσιμη γενική συνέλευση του ΕΔΟΕΑΠ, κάτω από το βάρος  της εισαγγελικής προκαταρτικής έρευνας  για τη μείωση των αποθεματικών στην Τράπεζα της Ελλάδος  από 115 εκατ. ευρώ σε 5 εκατ. ευρώ, μετά από το κούρεμα του PSI.

Δεν υπάρχουν σχόλια: