22.6.12

Short stories22.06.2012




Η «Παναθηναϊκή συμμαχία 2012» είναι από χθες γεγονός και ο Γιάννης Αλαφούζος ετοιμάζεται να μιλήσει για το εγχείρημα στη «Δίκη της Δευτέρας» . Ο πρόεδρος του Σκάι και ιδρυτής της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» θα  απαντήσει στα  ζητήματα που απασχολούν τον κόσμο του «τριφυλλιού»  στα ερωτήματα που θα θέσουν οι,  Βασίλης Βέργης, Νίκος Καραγιαννίδης και Νίκος Παγκάκης. Παράλληλα από χθες βρίσκεται σε λειτουργία το  site  της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» www.paomprosta.gr , η τελική μορφή του οποίου θα ολοκληρωθεί σήμερα.


**Για ακόμη 2 χρόνια  θα συνεχίσει τη συνεργασία του με τον Alpha ο Αντώνης Σρόιτερ. Ο δημοσιογράφος θα έχει την κεντρική παρουσίαση του δελτίου ειδήσεων του καναλιού και την εκπομπή «Αυτοψία».

**Την αμέριστη συμπαράστασή του στη νέα πενθήμερη απεργία που κήρυξαν στο ραδιοσταθμό Sentra FM η  ΕΠΗΕΑ και η ΕΤΕΡ έως και την Τρίτη 26/6/2012 εκφράζει με ανακοίνωσή της η ΠΟΕΣΥ.

**Οι πρωταγωνιστές του παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1 και τα κορυφαία μονοθέσια, έρχονται στην OTE TV για τον αγώνα της Βαλένθια και το 8ο Grand Prix του 2012. Έως και την Κυριακή 24 Ιουνίου  η πλατφόρμα μεταδίδει τις ελεύθερες και κατατακτήριες δοκιμές, καθώς και τον σπουδαίο αγώνα σε High Definition.

Δεν υπάρχουν σχόλια: