16.6.12

Short stories 16.06.2012


Σταματάει η επιβολή των χαρατσιών στους άνεργους δημοσιογράφους. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΠΟΕΣΥ μετά από επίμονα διαβήματα του προέδρου της Γιώργου Σαββίδη προς τον υπουργό Εργασίας  Αντώνη Ρουπακιώτη, , το πρότυπο της απαλλαγής των ανέργων του ΟΑΕΔ από την καταβολή της εισφοράς αλληλεγγύης, θα εφαρμοστεί και για τους  δημοσιογράφους. Η απόφαση  υπογράφηκε χθες από τον υπουργό η σχετική απόφαση και αποστέλλεται στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης.




Η πενταπλάσια προσφορά- όπως λέγεται – της ΟΤΕ TV, για τα δικαιώματα του NBA απέτρεψε τη nova από τη διεκδίκηση του αμερικανικού αθλητικού υπερθεάματος . Σε εποχής κρίσης η Forthnet προσπαθεί να ακολουθήσει μια πιο «ήπια» πολιτική.  

**Νέο νόμο για την δυσφήμηση μέσω 
Internet  προωθεί η Βρετανία. Πρόκειται για την επεξεργασία ενός νομοθετικού πλαισίου για την προστασία των θυμάτων διαδικτυακού εκφοβισμού από δυσφημιστικά σχόλια τα οποία μεταδίδονται  μέσω  των κοινωνικών δικτύων και του Internet 

Η πορεία της Εθνικής Ελλάδος στο Euro είναι το θέμα της τηλεοπτικής "Δίκης στον Σκάϊ " με τον Κυριάκο Θωμαϊδη  αυτή τη Δευτέρα  στην τηλεόραση του Σκάι. Στο studio θα βρίσκονται ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Πολυχρονίου, οι πρώην διεθνείς ποδοσφαιριστές Νίκος Καρούλιας και Σπύρος Μαραγκός κ.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια: