13.6.12

Short stories 13.06.2012



Διπλό “χτύπημα” από την ΟΤΕ  TV. Η πλατφόρμα εξασφάλισε την μετάδοση των αγώνων του NBA για την περίοδο 2012-15 και έτσι θα μεταδώσει παράλληλα με τη nova τους φετινούς τελικούς και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.  Παράλληλα θα προσφέρει κατά αποκλειστικότητα , επί 24ωρης βάσης το Village Cinema, με 300 νέες ταινίες κάθε χρόνο και ενημερωτικά μαγκαζίνο για το χώρο του κινηματογράφου. Έτσι η ΟΤΕ  TV  που διαθέτει και κανάλι με τις ταινίες του παλιού ελληνικού κινηματογράφου, ενισχύεται πλέον και στον τομέα που υστερούσε.  

**Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή για χρέη προς το δημόσιο ο μέτοχος και πρώην διευθύνων σύμβουλος  του Alter, Κώστας Γιαννίκος. Η κατηγορία αφορά σε χρέη  ύψους 2 εκ. ευρώ από ΦΠΑ προς το δημόσιο.
**Δεν εντόπισε πρόβλημα με την πολιτική διαφήμιση της ΝΔ που χρησιμοποιεί ανήλικα παιδιά σε σχολική αίθουσα  η ολομέλεια του ΕΣΡ. Ο πρόεδρος του ΕΣΡ, Ι. Λασκαρίδης υποστήριξε  πως δεν υπάρχει συγκεκριμένη διάταξη που θα μπορούσε να εφαρμοστεί στο συγκεκριμένο περιστατικό με το υπάρχον θεσμικό πλαίσιο.
 **Τους αγώνες  Δανία-Πορτογαλία (19.00) και Ολλανδία Γερμανία (21.45) μεταδίδει απόψε η ΕΡΤ  (ΕΤ1, ΕΡΤ HD, www.ert.gr) . στην εκπομπή Euroland!» καλεσμένοι διαδοχικά είναι ο δημοσιογράφος Μανώλης Δράκος  (18.00) και  o προπονητής Βαγγέλης Βλάχος (21.00).



Δεν υπάρχουν σχόλια: