15.6.12

Και επίσημα το NBA στην ΟΤΕ TV
Η OTE TV εξασφάλισε  τα δικαιώματα του NBA. Έτσι -παράλληλα με τη nova- θα μεταδώσεις τους  αγώνες για την κατάκτηση του τίτλου της τρέχουσας περιόδου στο NBA, τα NBA Finals, με τη συμμετοχή των Oklahoma City Thunder και των Miami Heat.  Με αφετηρία τη σεζόν 2012-2013, η OTE TV θα φιλοξενεί το ΝΒΑ κατ’ αποκλειστικότητα στην Ελλάδα, και οι μεταδόσεις της θα περιλαμβάνουν αγώνες από την NBA regular season, το NBA All-Star Game, τα NBA Playoffs και τα NBA Finals.
 Έως την ολοκλήρωση της φετινής περιόδου, τα αθλητικά κανάλια της ΟΤΕ TV θα μεταδίδουν την καθημερινή ζώνη διάρκειας 3-6 ωρών του καναλιού NBA TV, με ζωντανά παιχνίδια  κ.α,


Στη συμφωνία ΟΤΕ TV-NBA που έχει ορίζοντα ως το σεζόν 2014-15 περιλαμβάνονται  ακόμη: Οι καθημερινοί  αγώνες κατά την διάρκεια της κανονικής περιόδου NBA Regular Season από το NBA TV, αλλά και οι επιπλέον αγώνες της Κυριακής κατά την διάρκεια της NBA Regular Season . Το σύνολο των αγώνων των,  Rising Star Exhibition  All Star Saturday program και All Star Game. Τέλος υπάρχουν ακόμη οι  αγώνες του 1ου και 2ου γύρου, των Play-offs Conference Finals series και οι τελικοί  NBA Finals.

Δεν υπάρχουν σχόλια: