26.5.12

Short stories 26.05.2012


Νέος γύρος με ιντερνετικές συνεντεύξεις κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου. Το  Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορειο ειδήσεων προγραμματίζει ενόψει των εκλογών της 17ης Ιουνίου με όλους του πολιτικούς αρχηγούς, σειρά ζωντανών τηλεοπτικών συνεντεύξεων, μέσω της (ΑmnaTV).  Ταυτόχρονα το www.enikos.gr  θα μεταδώσει  συζητήσεις  με τους προέδρους της ΝΔ, Α. Σαμαρά  και του ΣΥΡΙΖΑ, Α. Τσίπρα, παρουσία κοινού.

 **Tον τελικό του 57ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision θα μεταδώσει απόψε (22.00) η ΝΕΤ, σε απευθείας σύνδεση με το Μπακού του Αζερμπαϊτζάν. Ο τελικός θα μεταδοθεί επίσης σε εικόνα υψηλής ευκρίνειας  από την ERT HD, δορυφορικά από την ERTworld, ραδιοφωνικά από το Δεύτερο Πρόγραμμα, τη «Φωνή της Ελλάδας», το «ΦΙΛΙΑ» και τους 19 Περιφερειακούς Σταθμούς της Ε.ΡΑ., καθώς και διαδικτυακά από την υπηρεσία WebTV στο www.ert.gr. Τον σχολιασμό θα κάνει η Μαρία Κοζάκου.

**Τους φιλικούς αγώνες  της Εθνικής Ισπανίας, ενόψει του Euro2012 θα δείξει η nova.  Η πρώτη μετάδοση είναι απόψε (19.00, NS1-NSΗD) με τον αγώνα Ισπανία-Σερβία και η δεύτερη την Τετάρτη  με την αναμέτρηση Ισπανία – Νότια Κορέα,  (21:00 NS1-NSHD)

**Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Γυμναστικής Ανδρών που θα διεξαχθεί  στο Μονπελιέ της Γαλλίας, μπορούν να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές σήμερα και αύριο απευθείας από τη ΝΕΤ και διαδικτυακά μέσω WEB TV στο www.ert.gr. Τους αγώνες, που θα διεξαχθούν στο Park and Suites Arena, θα περιγράψει η Μαρία Γκίκα.
**Διόρθωση. Στις 20 Ιουλίου και όχι στις 6 Ιουλίου, όπως εκ παραδρομής γράψαμε χθες θα διακοπεί, μέσω Digea το αναλογικό σήμα των σταθμών εθνικής εμβέλειας στο Λεκανοπέδιο της Αττικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: