24.5.12

Short stories 24.05.2012



**Επιστολή προς τον υπηρεσιακό πρωθυπουργό  Παναγιώτη Πικραμμένο, έστειλε ο τομεάρχης της ΝΔ για τα ΜΜΕ, Σίμος Κεδίκογλου , ισχυριζόμενος , μεταξύ άλλων, πως  η ΕΡΤ αποφάσισε να  εκταμιεύσει το σύνολο του ποσού των 31,2 εκατ. ευρώ, υλοποιώντας τη σύμβαση με την TEAM,   για το  Champions League. Η ΕΡΤ όμως από την πλευρά της αυτό που έκανε, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες είναι να ξεκινήσει τη διαδικασία καταβολής των δόσεων,  ποσού μικρότερου των 2 εκατ. ευρώ μέχρι τέλους του 2012, όπως προβλέπεται από τη σχετική σύμβαση.

**Ο  Τραϊανός Δέλλας «κρεμάει» αύριο τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια στον  Nova ΣΠΟΡ FM και τους 94,6 Από τις 18.00-20.00 ο Βασίλης Σαμπράκος υποδέχεται στο στούντιο της πρώτης αθλητικής συχνότητας της χώρας τον Τραϊανό Δέλλα σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης που θα συζητηθεί.Ο αρχηγός της ΑΕΚ θα απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις των ακροατών, ενώ δύο τυχεροί  θα πάρουν μετά από κλήρωση φανέλες του ποδοσφαιριστή με την υπογραφή του.  Από το www.sport-fm.gr μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη τη συνέντευξη του Τραϊανού Δέλλα  ζωντανά στον υπολογιστή σας, σε απευθείας σύνδεση με το στούντιο του NovaΣΠΟΡ FM 94,6 μέσω του live streaming που θα σας προσφέρει η WEB TV!
 ** Η ΝΕΤ θα μεταδώσει απόψε  το δεύτερο τελικό  αγώνα των Play Off του πρωταθλήματος  μπάσκετ, μεταξύ ΠΑΟ-Ολυμπιακού απευθείας από το κλειστό  του ΟΑΚΑ. Την περιγραφή θα κάνει ο Δημήτρης Χατζηγεωργίου, ενώ ο  αγώνας θα μεταδοθεί  απευθείας και μέσω Web TV στο www.ert.gr.
**Καταδικάζει η ΠΟΕΣΥ την επίθεση που δέχθηκε  ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΠΝ Απόστολος Βουλδής, από συγκεντρωμένους έξω από τηλεοπτικό σταθμό της Πάτρας, όταν επιχείρησε να αποτρέψει βιαιότητες κατά του βουλευτή Αχαΐας της «Χρυσής Αυγής», αμέσως μετά τη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο σταθμό.
**Αυξάνεται η ένταση ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και  σε Mega  και «Έθνος». Ο Νίκος Παππάς  στενός συνεργάτης του Α. Τσίπρα έγραψε στο twitter πως “Εάν η διαπλοκή του Έθνους νομίζει ότι θα κάνουμε γαργάρα το θέμα τηλεοπτικών αδειών και της δεοντολογίας κάνει MEGAλο λάθος. Proxy war…»

Δεν υπάρχουν σχόλια: