17.5.12

Short stories 17.05.2012


**Καθεστώς 4ήμερης απασχόλησης , αρχικά για τους 3 μήνες του Καλοκαιριού επιβάλει η διοίκηση του «Αθηνοράματος» (Εκδόσεις Λυμπέρη 50%) τους εργαζόμενους  τους.  Η διοίκηση κάλεσε σε διαβούλευση τους εργαζόμενους  ζητώντας για όλους εκ περιτροπής εργασία 4 ημερών,  από Δευτέρα ως Πέμπτη. 



 **Απευθείας θα μεταδώσει σήμερα  το μεσημέρι η nova (12.30μ NS2) την συνέντευξη τύπου που θα παραχωρήσει ο Φερνάντο Σάντος, για να ανακοινώσει την αποστολή που θα συμμετέχει στην προετοιμασία της Εθνικής στην Πολωνία εν όψει του EURO 2012. Η συνέντευξη θα δοθεί και σε livestreaming στο www.novasports.gr .


**Τη ματαίωση  του  υφιστάμενου διαγωνισμού για την στατιστική κάλυψη των αθλητικών γεγονότων και την  επαναπροκήρυξή του αποφάσισε το ΔΣ της ΕΡΤ. Στόχος  η “ευρύτερη συμμετοχή ενδιαφερομένων και την επίτευξη πιθανώς καλύτερου οικονομικού αποτελέσματος για την ΕΡΤ “. Την  ίδια ώρα  το ΔΣ  αποφάσισε να επαναφέρει το ζήτημα της μετάδοσης και στην ελληνική γλώσσα του ειδησεογραφικού προγράμματος του Euronews.


**Επανέρχεται στο πρωινό ενημερωτικό πρόγραμμα ο Alpha .  Από την επόμενη Δευτέρα, ξεκινάει στις 11.00 το πρωί Κομβικό Σημείο» με το  Νίκο Μάνεση με απευθείας συνδέσεις, ρεπορτάζ, εναλλακτικούς τρόπους προσέγγισης των θεμάτων και με τη συμβολή όλου του δημοσιογραφικού επιτελείου του Alpha.
**Να καταθέτουν εισφορές αντίστοιχες με το ύψος των εισοδημάτων τους, αντί για την «εκδίωξή» των ανέργων από το ΕΔΟΕΑΠ, προτείνει με ανοιχτή επιστολή της η άνεργη δημοσιογράφους Λίνα Στεφάνου, ζητώντας διάλογο με το ΔΣ του ταμείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: