12.5.12

Short stories 12.05.2012



H nova θα μεταδώσει την πρώτη 3D ταινία στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης. Πρόκειται για την  ταινία DRIVE ANGRY 3D,  η οποία  είναι διαθέσιμη για όλους τους συνδρομητές Full & Cinema + value pack, που κατέχουν τον αποκωδικοποιητή NovaBox HD PVR 865, μέσα από την υπηρεσία Nova on demand! Την ταινία μπορούν να απολαύσουν οποιαδήποτε στιγμή μέχρι και 29 Μαΐου!

**Συζητήσεις πολλές για τα επόμενα βήματα του Νίκου Χατζηνικολάου. Στις εκλογές αυτές φάνηκε η τηλεοπτική απουσία, δεν αποκλείεται όμως να επιστρέψει στις οθόνες το Σεπτέμβριο, μέσα από σταθμό έκπληξη.
**Τη Δεύτερα ο επόμενος γύρος διαπραγματεύσεων για τη σχεδιαζόμενη απεργία στα ΜΜΕ. Το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ εξουσιοδότησε το Δ. Τρίμη να συζητήσει με το διασωματειακό το πότε και αν θα γίνει η προειδοποιητική απεργία.
**Αγωνία για την επόμενη μέρα στο Mega. Καθώς η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου έως και το ποσό των 10 εκατ. ευρώ έχει καθυστερήσει, η διοίκηση του καναλιού προτίθεται να ζητήσει προκαταβολή για να καλύψει τις ανάγκες  του Καλοκαιριού. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: