11.5.12

Short stories 11.05.2012



** Το  μπαράζ  των απειλών και των προπηλακισμών κατά των εκπροσώπων Δημοσιογραφικών Ενώσεων και των εργαζομένων δημοσιογράφων  από τη «Χρυσή Αυγή», αλλά και τη δράση τω γνωστών  «άγνωστων»  καταγγέλλει η ΕΣΗΕΑ σε ανακοίνωσή της. Η ένωση συντακτών αναφέρεται  στις απειλές  κατά των προέδρων της ΠΟΕΣΥ και της ΕΣΗΕΑ, αλλά και της δημοσιογράφου Ξένιας Κουναλάκη, από τη «Χρυσή Αυγή», αλλά και την επίθεση από άγνωστους  σε βάρος του Κωνσταντίνου Μπογδάνου. 


**Οι δυο κορυφαίοι μονομάχοι της φετινής σεζόν, Μπορούσια Ντόρτμουντ-Μπάγερν Μονάχου, αναμετρώνται ρά στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου αυτό  το Σάββατο  (21:00) για το κύπελλο Γερμανίας αποκλειστικά και  ζωντανά στο ΟΤΕ Sport 3 και HD.

**Σήμερα αποφασίζει το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ επί της πρότασης του προέδρου της Δ. Τρίμη για προειδοποιητική απεργία την επόμενη Πέμπτη, με αίτημα των πάγωμα των νέων περικοπών σε μισθούς και δικαιώματα. Για την ενημέρωση των πολιτών, ο Δ. Τρίμης προτείνει την εξαίρεση της ΝΕΤ και της ΝΕΤ FM.  

 **Πορεία και συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Πήγασο  διοργανώνει  η  Συντονιστική Επιτροπή των Συνεργαζομένων Ενώσεων στο χώρο των ΜΜΕ τη Δευτέρα  (18.00) ζητώντας την ανάκληση των απολύσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: