25.4.12

Short stories 25.04.2012


Την οριστική διακοπή των τηλεπαιχνιδιών «Call for Cash» και «Night Quiz» στους τηλεοπτικούς σταθμούς TRT του νομού Λαρίσης, Αρχιπέλαγος TV νομού Δωδεκανήσου, ΑΝΤ1 νομού Αττικής και Super TV νομού Κορινθίας αποφάσισε το ΕΣΡ.  Ταυτόχρονα αποφάσισε την απαγόρευση παιχνιδιού της εταιρείας «Audiotext» στην εκπομπή της «Μίλα» της Τ.  Στεφανίδου στον STAR.   Το ΕΣΡ επικαλείται   το  νόμο 4002/2011 που απαγορεύει την προβολή τυχερών παιχνιδιών χωρίς προηγούμενη άδεια των μελών της ειδικής επιτροπής που έχει συστήσει το Υπουργείο Οικονομικών.


** Ενέκρινε  το ΕΣΡ τη μεταβίβαση του  σταθμού VFM, στην  εταιρεία «Three Dee» του ομίλου Λυμπέρη, αντί ποσού έναντι 1,4 εκατ. ευρώ.  Επίσης,  η ραδιοτηλεοπτική αρχή είπε «ναι» στην πώληση 76.000 μετοχών του Sport TV από τον Γιώργο Κυριακίδη στον Πέτρο Κυριακίδη έναντι 650.000 ευρώ.

**Κάθετα αντίθετη δηλώνει η  ΠΟΕΣΥ στην πρόταση κατάργησης του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων,  η οποία υπεβλήθη ως «υπόθεση εργασίας προς εξέταση» από την κοινοπραξία συμβούλων του δημοσίου των Planet-Deloitte.

 **Παναθηναϊκή και μόνο ήταν η πρωτοβουλία της συνάντησης του Γ. Αλαφούζο με το δημοσιογράφο Παύλο Τσίμα, ενόψει της ιδρυτικής διακήρυξης για τη διάσωση της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: