13.4.12

Short stories 13.04.2012



Ιντερνετικές κινήσεις για την  προεκλογική περίοδο.  Η  Google Ελλάς  δημιούργησε  το διαδικτυακό κανάλι στο youtube  (www.youtube.com/ekloges12) σε συνεργασία με το www.protagon.gr Σκοπός του καναλιού, που θα φιλοξενείται,  είναι να διευκολύνει τους χρήστες του διαδικτύου, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, να συμμετέχουν στον προεκλογικό διάλογο αξιοποιώντας τις καινοτόμες τεχνολογίες της Google.  Την ίδια ώρα το portal www.msn.gr θα εμπλουτίσει την ύλη του με μία επιπλέον θεματική ενότητα αφιερωμένη στις εκλογές, σε συνεργασία με τη Spin Communications.


**Τη  λύπη και την απογοήτευσή της για τη στάση της ηγεσίας της ΠΟΣΠΕΡΤ, εκφράζει η ΕΡΤ με αφορμή την απόφαση του  ΔΣ της ΕΡΤ να διαθέσει 3 εκατομμύρια ευρώ μέσω του ΙΚΑ, στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι»,
**Μεγαλώνει σε διάρκεια το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του  Alpha. Παράλληλα ο σταθμός προσθέτει νέες εκπομπές με το Μπάμπα Παπαπαναγιώτου και τον Αντώνη Σρόιτερ.

**Με συνέντευξη του διευθύνοντος συμβούλου της ΕΡΤ Λάμπη Ταγματάρχη  θα κυκλοφορήσει την επόμενη βδομάδα το “UNFOLLOW».   Σε λίγες μέρες θα κρέμονται στα περίπτερα 3 πολιτικά περιοδικά καθώς μετά το «MONO» θα ακολουθήσει και το «HOT DOC» από τον Κ. Βαξεβάνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: