11.4.12

Short stories 11.04.2012


**Σύγκρουση όμως και στην ΕΡΤ. Η διοίκηση της εταιρείας υποστηρίζει πως ενέκρινε χθες τη διάθεση 3 εκατ. ευρώ για το πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι» η ΠΟΣΠΕΡΤ όμως αναφέρεικ πως θα προσφύγει εκ νέου στα δικαστήρια.


 **Αναζητείται το ελεύθερο κανάλι που θα μεταδώσει τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος, παράλληλα με τον ΟΤΕ TV.  Η μεγάλη μάχη μεταξύ του Ολυμπιακού και του Ατρομήτου για την κατάκτηση του κυπέλου είναι ένα γεγονός μείζονος σημασίας και σύμφωνα με τη νομοθεσία πρέπει να έχει και ελεύθερη μετάδοση. Παραδοσιακά το ρόλο αυτό έχει η ΕΡΤ, όμως ενδιαφέρον φαίνεται να εκδηλώνει και ο Σκάι.


**Νέα 24ωρη απεργία στους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς προκήρυξε για σήμερα η ΕΤΙΤΑ .Η ένωση των τεχνικών ζητάει να  σταματήσει η  αμφισβήτηση της Δ.Α. 26/2011 που αφορά τους όρους αμοιβής και εργασίας των τεχνικών τηλεόρασης. 

**Πρόστιμο 3.000 ευρώ επέβαλε το ΕΣΡ  στο Nitro  για μή ορθρή χρήση της ελληνικής γλώσσα στην πρωινή  ζώνη . Παράλληλα η Αρχή ενέκρινε τη μεταβίβαση 4979 μετοχών του Ωμέγα TV από τον Ελευθέριο Μαρόγλου στον Στέφανο Διαμαντόπουλο με αύξηση κεφαλαίου κατά 50%.

**Συνέντευξη Τύπου για τη δολοφονική επίθεση σε βάρος του Μάριου Λώλου διοργανώνει σήμερα η ένωση φωτορεπόρτερ και τα σωματεία των ΜΜΕ στις 3.00 το μεσημέρι στα γραφεία της ένωσης Συντακτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: