21.3.12

Short stories 21.03.2012




Επιστολή προς τη Διεθνή και την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Δημοσιογράφων ως προς την αυθαίρετη και αντισυνταγματική επέμβαση της Ελληνικής Κυβέρνησης στα αποθεματικά των Ασφαλιστικών Ταμείων των δημοσιογράφων έστειλε η ΠΟΕΣΥ. Όπως σημειώνει  «η υποχρεωτική συμμετοχή των Ταμείων στο πρόγραμμα απομείωσης του ελληνικού δημοσίου χρέους (PSI), σύμφωνα με τις αξιώσεις της τρόικας,» είχε ως αποτέλεσμα τα Ασφαλιστικά Ταμεία να υποστούν μείωση της αξίας των ομολόγων, στα οποία είχαν επενδύσει μεγάλο μέρος των αποθεματικών τους, κατά 53,5 % τουλάχιστον.


**Μείωση στις αποδοχές των εργαζομένων του ΑΝΤ1 από 10% έως 20% για να αντιμετωπίσει ο σταθμός την πτώση των διαφημιστικών εσόδων. Πριν από χρόνια θυμίζουμε πως είχε οργανώσει και εθελούσια έξοδο.


**Αυτή την Κυριακή πρόκειται για να βγει στα περίπτερα η εφημερίδα «Το Χωνί» από τους Δημήτρη Καζάκη, Μάνου Κακλάμάνου και Γιώργου Χριστοφορίδη. Ήδη λειτουργούν και ραδιοφωνικό σταθμό στο Internet.

** Ο δεύτερος κύκλος του Game of Thrones έρχεται στην Ελλάδα, 48 ώρες μετά την πρώτη του προβολή στις ΗΠΑ. Η nova θα προβάλει  το πρώτο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν στις 3 Απριλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: