15.3.12

Short stories 15.03.2012




**Υπέρ των εργαζομένων η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων των  κατόχων Δελτίων Παροχής Υπηρεσιών της του www.enet.gr κατά της Χ. K. Tεγόπουλος.  Το Ειρηνοδικείο, έκρινε πως οι εργαζόμενοι του www.enet.gr  αν και πληρώνονταν με ΔΠΥ, βρίσκονταν σε «σύμβαση εξαρτημένης εργασίας» κατά την οποία ήταν όλοι τους υποχρεωμένοι να «προσέρχονται στα γραφεία της επιχείρησης» και πως  ο μισθός τους από την δουλειά τους στο www.enet.gr είναι «η μόνη τους απασχόληση που τους εξασφαλίζει τους απαραίτητους οικονομικούς πόρους για την διαβίωση αυτών και των οικογενειών τους».


**Σήμερα η κρίσιμη συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, επί της προτάσης του διασωματειακού για 48ωρη απεργία στα ΜΜΕ στις 21 και 22 Μαρτίου για το κούρεμα των ομολόγων.

**Παγκόσμια πρεμιέρα για τη σειρά «Touch με τον Κίφερ Σάδερλαντ την Πέμπτη 22 Μαρτίου (21.00) από την Twentieth Century Fox Television Distribution. Στην Ελλάδα το «Touch» θα προβληθεί από το FX (nova, OTE TV).

**Οι υπόλοιποι  επαναληπτικοί αγώνες της φάσης των «16» του Europa League μεταδίδονται ζωντανά από τη Nova απόψε  σε ένα «μαραθώνιο» ποδοσφαίρου για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: