3.3.12

Short stories 03.03.2012


Τους 60.000 συνδρομητές έφτασε ο  ΟΤΕ  στη συνδρομητική τηλεόραση. Εξ αυτών οι 50.000 είναι στο  Conn-x TV και οι 15.000 έχουν επιλέξει τον OTE TV, όπως προκύπτει από την ανακοίνωση του οργανισμού. Σημαντική απήχηση φαίνεται να έχει το κανάλι ΟΤΕ  Σινεμά  το οποίο  συγκαταλέγεται στις πρώτες θέσεις προτίμησης των συνδρομητών της OTE TV,  μεταδίδοντας ελληνικές ταινίες όλο το 24ωρο.



**Τηρούμε κατά γράμμα τις υποχρεώσεις μας έναντι των ομάδων  απαντάει η Forthnet  σε δημοσίευμα  του www.paok24.com όπου αναφερόταν πως ο ΠΑΟΚ όπως άλλες ομάδες δεν έλαβαν τα χρήματα που περίμεναν από τη συμφωνία κεντρικής διαχείρισης. “Καμία καθυστέρηση ή μετατόπιση δεν υπάρχει στην εκπλήρωση των οικονομικών μας υποχρεώσεων, βάσει της συμφωνίας που έχουμε υπογράψει” αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση της εταιρείας συνδρομητικής τηλεόρασης. 

**Τη Δεύτερα είναι προγραμματισμένη η συζήτηση στην ολομέλεια της Επιτροπής Ανταγωνισμού της καταγγελίας του ΟΤΕ σε βάρος της  Forthnet  για τη συμφωνία αποκλειστικής μετάδοσης των σταθμών εθνικής εμβέλειας.
**Δεν ικανοποίησε η χθεσινή πρόταση της  Μ. Τεγοπούλου τους εργαζόμενους της  «Ελευθεροτυπίας», ενόψει της εκδίκασης της προσφυγής της εταιρείας υπαγωγής στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα.
**Σε 135.496 ευρώ, πλέον ΦΠΑ ανέρχεται  για την ΕΡΤ το συνολικό κόστος των μεταδόσεων της Α1 μπάσκετ  για την  β περίοδο (01/01 -15/04/2012), σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΔΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: